Simona Halep

Antrenorul lui Anett Kontaveit, laude pentru Simona Halep: ”Nu are slăbiciuni majore”

28.01.2020 | 11:37
Antrenorul lui Anett Kontaveit laude pentru Simona Halep Nu are slabiciuni majore
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Anett Kontaveit, Nigel Sears, a lăudat-o pe Simona Halep înaintea meciului din sferturile de finală de la Australian Open 2020.

Antrenorul lui Anett Kontaveit, laude pentru Simona Halep: ”Știe cum să câștige în stil mare”

”Halep e o jucătoare grozavă. Are, evident, mai multă experiență. Simona este una dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare pe teren. Aplică o presiune neobosită! Poate întoarce orice meci într-o înfruntare cu adevărat fizică”, a lăudat-o antrenorul lui Anett Kontaveit pe Simona Halep.

ADVERTISEMENT

”Nu are slăbiciuni majore în joc! Știe cum să câștige în stil mare. Sunt multe provocări în față, în același timp însă, cred că e un meci mai frumos de jucat pentru Anett. Și ea poate fi periculoasă”, a declarat Nigel Sears într-o conferință de presă.

”E capabilă să o învingă pe Simona”

”Anett trebuie să trateze meciul cu Simona exact cum a făcut-o cu Bencic. Trebuie să înțeleagă faptul că e un meci frumos pe care are ocazia să îl joace. Va evolua contra unei sportive de mare valoare, care știe cum e să câștigi un Grand Slam”, a mai spus antrenorul britanic.

ADVERTISEMENT

”Are nevoie să își ia timp, să ia deciziile bune în situațiile dificile, să aibă încredere că poate învinge. Pentru că are atuurile necesare să o facă, trebuie să creadă în ea, e capabilă să o învingă pe Simona”, a afirmat Sears, socrul lui Andu Murray.

”Sunt surprins că a ajuns să joace atât de bine”

”Sunt încântat de modul în care s-a prezentat aici. A jucat bine și la Adelaide, chiar dacă a pierdut devreme. Știam că nivelul ei e unul bun. La Australian Open, însă, mi-a întrecut așteptările, sunt surprins că a ajuns să joace atât de bine într-un timp atât de scurt”, a precizat britanicul.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte mândru mai ales de modul în care a jucat împotriva Belindei Bencic. A fost o adversară foarte grea, au jucat și anul trecut la Cincinnati și a fost o partidă extrem de disputată”, a încheiat antrenorul lui Anett Kontaveit.

Halep a devenit ptincipala favorită la câștigarea trofeului

Organizatorii au stabilit ca întâlnirea Simona Halep – Anett Kontaveit să se joace în noaptea de marți spre miercuri, cu începere de la ora 02:00. Întâlnirea va fi prima de pe Rod Laver Arena și va fi urmată de ultimul sfert de finală al fetelor: Garbine Muguruza – Anastasia Pavlyuchenkova.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile din ce în ce mai bune ale Simonei Halep de la Melbourne, de la rundă la rundă, dar și eliminarea multora dintre jucătoarele de top, printre care și Serena Williams, au adus-o pe româncă în vârful ierarhiei favoritelor la câștigarea turneului.

ADVERTISEMENT