Sport

Antrenorul lui Brighton a spus ce se întâmplă cu Tudor Băluță: „Va mai trece timp până când o să fie în teren!”

Graham Potter, antrenorul lui Brighton, a spus ce se va întâmpla cu Tudor Băluță.
23.09.2021 | 22:05
Antrenorul lui Brighton a spus ce se intampla cu Tudor Baluta Va mai trece timp pana cand o sa fie in teren
Antrenorul lui Brighton a spus ce se întâmplă cu Tudor Băluță: „Va mai trece timp până când o să fie pe teren!”. Sursă foto: theargus.co.uk
ADVERTISEMENT

Tânărul mijlocaș român se află în continuare sub contract cu formația din Premier League, însă nu s-a adaptat atât de bine la fotbalul din Anglia, dar nici la echipele unde a mai fost împrumutat.

De-a lungul timpului, Tudor Băluță a fost împrumutat în Olanda, la Ado Den Haag, în Ucraina, la Dinamo Kiev și în rest a evoluat pentru echipa U23 a lui Brighton.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Brighton a spus ce se întâmplă cu Tudor Băluță

Graham Potter, antrenorul lui Brighton, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre situația lui Tudor Băluță și a explicat motivul pentru care nu l-a împrumutat în această vară:

„Acum este accidentat şi se recuperează. De aceea nu a mai fost împrumutat şi de aceea nu joacă”.

ADVERTISEMENT

Încă se recuperează şi va mai trece ceva timp până când va intra din nou pe teren”, a mai spus Graham Potter despre Tudor Băluță.

  • 22 de ani are Tudor Băluță

Nici Mircea Lucescu nu a reușit să-l revitalizeze pe Tudor Băluță

În sezonul trecut, Tudor Băluță a fost împrumutat la Dinamo Kiev, unde tot nu a prins multe minute în tricoul campioanei Ucrainei, iar la jumătatea sezonului s-a accidentat.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a vorbit despre evoluțiile mijlocașului român, pentru care a recunoscut că nu va insista să îl transfere definitiv, ceea ce s-a și întâmplat.

„Băluță a fost accidentat, a făcut operație, a avut o fractură, de-abia de foarte puțin timp, de vreo 2-3 zile, și-a scos aparatul ăla. Avut ghinion, mare ghinion. Bineînțeles că nu va mai juca până la sfârșit și bineînțeles că și-a încheiat anul aici”.

ADVERTISEMENT

„Nu pot decât să-i doresc să aibă parte de un club care să-l înțeleagă și el să înțeleagă clubul. Şi mai rămâne să fie sănătos. Nu, nu, nu. În niciun caz nu se pune problema să mai continue”, a declarat Mircea Lucescu.

La finalul sezonului, Tudor Băluță a primit o medalie de campion al Ucrainei, dar și de câștigător al Cupei Ucrainei.

În vară, Tudor Băluță a fost selecționat de Mirel Rădoi pentru meciurile României de la Jocurile Olimpice, acolo unde „tricolorii” au terminat grupa cu o victorie, împotriva Hondurasului, scor 1-0.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Tudor Băluță, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT