ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Antrenorul lui Chiricheş a cerut scoaterea unui fan din stadion!

Chiar dacă a cîştigat joi seară în Europa League, la Tromso, presiunea asupra capului antrenorului lui Tottenham, portughezul Andres Villas Boas, rămîne la fel de mare, mai ales că în weekend...
Autor: Sorin Dumitrescu | 29.11.2013 | 17:54
Antrenorul lui Chiricheş a cerut scoaterea unui fan din stadion!
Andres Villas Boas ştie că pentru el fiecare meci la Tottenham este ca o finală

Chiar dacă a cîştigat joi seară în Europa League, la Tromso, presiunea asupra capului antrenorului lui Tottenham, portughezul Andres Villas Boas, rămîne la fel de mare, mai ales că în weekend echipa lui Vlad Chiricheş va avea un al doilea meci de foc după 0-6 în runda precedentă cu Manchester City. Acum Spurs va da replica lui Manchester United şi pentru AVB e un nou moment de panică.

ADVERTISEMENT

I-au cedat nervii la Tromso

Faptul că se simte vînat atît de conducere cît şi de fani s-a făcut vizibil în meciul din Norvegia. Printre cei care au scandat pentru demisia portughezului s-a aflat şi un tînăr spectator localnic, acesta alăturîndu-se de la bun început corului de contestatari din rîndul suporterilor englezi. Spectatorul cu pricina s-a aflat la mică distanţă de banca tehnică a oaspeţilor. Villas Boas l-a auzit, s-a uitat în cîteva rînduri pentru a-l putea recunoaşte şi la pauză s-a dus glonţ la stewarzi, cerînd scoaterea suporterului de pe stadion. În cele din urmă oamenii de ordine au executat ordinul lusitanului doar pe jumătate, mergînd la fanul norvegian al lui Spurs şi cerîndu-i să se mute într-un sector de unde nu mai putea fi în vizorul lui AVB. Acesta însă a preferat să părăsească stadionul şi a urmărit repriza secundă într-un pub. “Nu mi se pare normal ceea ce a făcut Villas Boas. Sînt doar un tînăr care a venit la meci într-un micuţ orăşel, ca să vadă jucînd o echipă engleză de top.  Nu am adresat nici un cuvînt ofensator, doar am exprimat ceea ce gîndesc foarte mulţi suporteri ai lui Tottenham, cîntînd că mîine dimineaţă va fi concediat. Ce ar fi făcut dacă avea împotrivă 60.000 de oameni care i-ar fi cerut demisia, cerea să fie scoşi toţi din stadion? Ştiu că este sub presiune, dar dacă a ajuns aici cu siguranţă nu e vina noastră, ci a lui” – a spus Reider Stenjersen, 29 de ani, coafor de meserie (foto) şi…susţinător al lui Manchester United, care speră să o bată rău pe Tottenham.

poza

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!