Fotbal intern

Antrenorul lui Csikszereda, după victoria cu Dinamo în Cupă: “O victorie foarte frumoasă”

Autor: Claudiu Surmei | 01.11.2018 | 23:12
Antrenorul lui Csikszereda, bucuros după victoria cu Dinamo în Cupă

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a trecut de Dinamo la loviturile de departajare cu scorul de 6-5, după 2-2 la finalul celor 90 de minute și 3-3 în prelungiri. Antrenorul Valentin Suciu a vorbit la finalul partidei despre cum a trăit meciul cu dinamoviștii și a declarat că echipa sa a obținut “o victorie foarte frumoasă.”

“Pentru noi e o victorie foarte frumoasă, foarte preţioasă, mai ales împotriva unei echipe de Liga I. Astăzi a fost o sărbătoare, indiferent de scor. Chiar dacă pierdeam, tot sărbătoare era pentru noi, pentru că am reuşit să ajungem în optimile de finală. La jocurile acestea, jucătorii nu trebuie motivaţi. Sunt supermotivaţi”, a declarat Valentin Suciu după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Antrenorul lui Csikszereda, bucuros după victoria cu Dinamo în Cupă

“Este foarte greu de stat pe margine. La un moment dat, pierdusem şirul. Nu mai ştiam cine a dat, cine n-a dat, cum a decurs. Din păcate, nu am înţeles de ce s-a repetat şi m-am dus acolo, poate mi se explică ce s-a întâmplat. Nici nu mi s-a explicat. Sincer, după aceea mă aşteptam şi la ultimul penalty să se repete”, a mai spus tehnicianul celor de la Miercurea Ciuc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!