Fotbal international

Antrenorul lui Dinamo Zagreb are emoţii înainte de meciul de la Cluj: “Au ţinut câştigătoarea Europa League în şah 180 de minute. Asta spune multe”

25.08.2020 | 19:17
Antrenorul lui Dinamo Zagreb are emotii inainte de meciul de la Cluj Au tinut castigatoarea Europa League in sah 180 de minute Asta spune multe
ADVERTISEMENT

CFR Cluj evoluează miercuri, de la ora 21:00, împotriva lui Dinamo Zagreb, în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Meciul are loc într-o singură manşă pe stadionul din Gruia. 

Jucătorii celor de la Dinamo Zagreb au ajuns în România, iar înainte de plecare, antrenorul croaţilor, a declarat că va fi un meci foarte greu pentru formaţia sa împotriva unei echipe care a ţinut în şah Sevilla.

ADVERTISEMENT

Dinamo Zagreb a evoluat anul trecut în grupele Ligii Campionilor şi chiar a reuşit să învingă Atalanta Bergamo cu 4-0 în primul meci din grupe. Ulterior, italienii şi-au revenit şi chiar au reuşit să se califice în Final 8.

Antrenorul lui Dinamo Zagreb are emoţii înainte de meciul de la Cluj: “Au ţinut câştigătoarea Europa League în şah 180 de minute”

“Scopurile noastre sunt cunoscute, vrem să câştigăm şi să ne calificăm. Dar adversarul nostru este o echipă care a ţinut în şah câştigătoarea Europa League timp de 180 de minute. Sevilla s-a calificat datorită golului marcat în deplasare.

ADVERTISEMENT

Asta spune multe despre cât de puternică este echipa din Cluj. Este o echipă experimentată, compactă, agresivă, care ştie foarte bine să rupă jocul. Trebuie să fim la un nivel foarte mare ca să câştigăm meciul”, a spus Zoran Mamic, antrenorul lui Dinamo Zagreb, la plecarea în România.

Mamic: “Sunt lucruri la care noi stăm din ce în ce mai bine şi cred că vom face un meci buni şi ne vom califica mai departe”

Zoran Mamic s-a ferit să vorbească de slăbiciunile echipei lui Dan Petrescu, însă s-a declarat hotărât să câştige disputa din turul doi preliminar al Ligii Campionilor:

ADVERTISEMENT

“Slăbiciunile lor? Ca orice echipă, au câteva şi este greu să vorbim despre ele în contextul în care este echipa care a ţinut în şah câştigătoarea Europa League.

Sunt lucruri la care noi stăm din ce în ce mai bine şi cred că vom face un meci buni şi ne vom califica mai departe”, a conchis Mamic.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ajuns anul trecut până în play-off-ul Ligii Campionilor de unde a fost eliminată de Slavia Praga. Totuşi, clujenii au reuşit un parcurs lung în Europa League, încheiat în 16-imi cu Sevilla. Au pierdut calificarea din cauza golului încasat pe teren propriu: 1-1 şi 0-0.

 

ADVERTISEMENT