Antrenorul lui Dinamo Zagreb a fost bătut măr! Patronul, împuşcat!

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
21/09/2017, 17:09
Antrenorul lui Dinamo Zagreb a fost bătut măr! Patronul, împuşcat!

Fotbalul din Croaţia dă talente pe bandă rulantă, mult mai mari decât cele din România, dar şi scandalurile pe care le produce nu se compară cu cele de la noi. Ultimul pe listă este unul cu adevărat şocant. Mario Cvitanovic, antrenorul lui Dinamo Zagreb, a fost bătut în propria casă de doi indivizi mascaţi. Cvinatovic, 42 de ani, tocmai de întorsese de la un meci pe care Dinamo îl câştigase cu 6-0 în deplasare în Cupa Croaţiei.

“Din nefericire, acest episod nu este decât ultimul dintr-o serie de violenţe legalizate şi orchestrate la adresa clubului nostru de anumite persoane”a postat cea mai galonată echipă a Croaţiei pe pagina de facebook. Antrenorul a suferit o fractură la mână. Şi, într-adevăr, acesta e doar ultimul dintr-un şir de incidente destul de lung.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Patronul lui Dinamo Zagreb, împuşcat în Bosnia

În această vară, patronul clubului, Zdravko Mamic, a fost împuşcat în Bosnia! Mamic nu a raportat incidentul la poliţie, aceasta autosesizându-se după ce a fost anunţată de cei de la spital. De altfel, Mamic a stat doar câteva ore la spital, până în momentul în care a fost extras glontele şi s-a oprit sângerarea. Apoi a plecat pur şi simplu! Clubul Dinamo Zagreb, la care joacă şi românul Alexandru Măţel, a fost an de an în centrul scandalurilor care îl legau de mafia pariurilor.

Galeria alb-albaştrilor, Bad Blue Boys, este în conflict de ani de zile cu şefii clubului, ei refuzând să mai vină la partide cât timp Mamic este preşedintele clubului. Mamic a fost în centrul unui proces în care era acuzat de delapidarea a 15 milioane de euro! În plus, dacă vi se pare că Naţional Arena din Bucureşti a costat prea mult, trebuie spus că renovarea (nu reconstrucţia!) stadionului Maksimir pe care joacă Dinamo a fost 400 de milioane de euro! Iar renovarea există şi nu prea!

Închide ×