Stiri sportive

Antrenorul lui Dudelange, îngrijorat: „Opt jucători au joburi pe lângă fotbal”

31.08.2018 | 08:33
Antrenorul lui Dudelange ingrijorat Opt jucatori au joburi pe langa fotbal

Dino Toppmoller, antrenorul lui Dudelange, s-a arătat încântat de prestația elevilor săi după victoria din dubla manșă cu CFR Cluj, cu scorul de 2-0 și 3-2. Toppmoller a ținut să le mulțumească fanilor clujeni pentru aplauze și a vorbit despre mesajul pe care l-a transmis elevilor săi la pauză.

„Calificarea e un lucru incredibil, încă nu ne vine să credem. Era doar un vis să facem asta, părea imposibil. Laud gestul fanilor adverși, care ne-au aplaudat. Nu este ușor, mai ales când echipa ta campioană este condusă la scor de neprezentare. La pauză i-am spus lui Sinani că nu mi-a plăcut cum a jucat. A dat o «dublă» după”, a spus Toppmoller.

Antrenorul lui Dudelange a vorbit despre joburile elevilor săi

Dino Toppmoller a vorbit și despre cea mai mare problemă pe care o întâmpină formația sa, locurile de muncă ale fotbaliștilor: „Avem 8 fotbaliști care lucrează, mai au joburi pe lângă fotbal. Trebuie să găsim o soluție. Vom avea 3 meciuri pe săptămână acum, trebuie să își reducă programul pentru grupele Europa League”, a declarat Dino Toppmoller, antrenorul lui Dudelange.