Fotbal intern

Antrenorul lui FC Botoșani îl trimite pe George Miron la FCSB. “Am soluții! Îi blochezi pe ceilalți!”

09.08.2019 | 22:00
Antrenorul lui FC Botosani il trimite pe George Miron la FCSB Am solutii Ii blochezi pe ceilalti

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, îl trimite pe George Miron la FCSB. Căpitanul formației finanțate de Valeriu Iftime se află pe lista lui Gigi Becali pentru postul de fundaș central, toate acestea după ce Mihai Bălașa a fost cedat la Universitatea Craiova, iar tehnicianul lui FC Botoșani susține că are soluții pentru a-l înlocui pe jucătorul care în trecut a mai evoluat și pentru Oțelul Galați.

Antrenorul lui FC Botoșani îl trimite pe George Miron la FCSB

Chiar dacă Valeriu Iftime a declarat că îl va lăsa pe George Miron să plece la FCSB în schimbul unei sume uriașe, Marius Croitoru i-a transmis patronului de la FC Botoșani că nu ar avea probleme în alegerea unui înlocuitor pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani. Mai mult, tehnicianul român crede că moldovenii trebuie să renunțe la anumiți fotbaliști pentru a le face lor celor mai tineri care își așteaptă rândul.

„Din câte am înţeles, nea Valeriu a spus răspicat că Miron nu va pleca decât în cazul unei oferte foarte avantajoase. Am soluţii. Am jucători în lot care se pregătesc, care aşteaptă rândul. Gică putea să crească atâţia fotbalişti dacă nu le dădea drumul? Îi blochezi pe alţii din spate. Cel din spate nu se poate dezvolta, pentru că nu are posibilitatea să joace. Nu mai creştea un Răzvan Marin, Ţîru, Vînă… Dacă nu-i dai pe cei care au oferte, îi blochezi pe ceilalţi. Dacă nu-i dădeam drumul lui Burcă, nu îl mai vedeam pe Chindriş, care este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România”, a spus Marius Croitoru în conferința de presă susținută înaintea meciului pe care FC Botoșani îl va juca împotriva celor de la FC Viitorul Constanța.

George Miron și Andrei Burlacu în meciul FC Botoșani - Unviersitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
George Miron și Andrei Burlacu în meciul FC Botoșani – Unviersitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

George Miron este un produs al celor de la Oțelul Galați

George Andrei Miron este cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro. Fundașul central în vârstă de 25 de ani a ajuns la FC Botoșani pe 1 iulie 2015, iar în sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1 a jucat în 3 meciuri și a dat un gol. Acesta este un produs al clubului Oțelul Galați, acolo unde a bifat 23 de meciuri și dat un gol.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Voluntari, duminică, 11 august, de la ora 21.00, în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. De partea cealaltă, FC Botoșani va juca pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța, luni, 12 august, de la ora 21.00. Meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 sunt transmise de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

  • 142 de meciuri și 6 goluri are George Miron la FC Botoșani