Fotbal international

Antrenorul lui Genk, încântat de Ianis Hagi: “E foarte tehnic, puternic, unul dintre cei mai valoroși din Belgia!”

30.09.2019 | 19:43
Antrenorul lui Genk incantat de Ianis Hagi E foarte tehnic puternic unul dintre cei mai valorosi din Belgia

Ianis Hagi a avut una dintre cele mai bune prestații de când s-a transferat la Genk, reușind în ultima etapă de campionat două goluri și o pasă decisivă. Înaintea jocului din Liga Campionilor cu Napoli, antrenorul Felice Mazzu a avut doar cuvinte de laudă pentru fotbalistul român, declarând chiar că Hagi este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai campionatului belgian.

Laude pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a reușit două goluri, ambele din penalty-uri, și o pasă decisivă în meciul cu St. Truiden, încheiat 3-3, iar antrenorul celor de la Genk, Felice Mazzu, a ținut să aprecieze evoluția tânărului mijlocaș român, dar nu a vrut să dezvăluie dacă Ianis va apărea pe teren și în meciul cu Napoli, din etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Nu pot să spun dacă va juca cu Napoli, nu pot dezvălui toate secretele mele. Ianis Hagi e foarte tehnic, puternic, tenace, crește tot mai mult. Suntem mulțumiți de prestațiile lui. Cred că este printre cei mai valoroși jucători din Belgia“, a declarat Felice Mazzu.

Ianis Hagi a marcat două goluri în ultima etapă din Belgia. Sursă Foto: Hepta
Ianis Hagi a marcat două goluri în ultima etapă din Belgia. Sursă Foto: Hepta

Ianis a jucat 20 de minute în umilința cu Salzburg

Primul meci al celor de la Genk în acest sezon din Champions League s-a terminat cu o înfrângere drastică, 2-6 cu Salzburg. Ianis Hagi nu a fost titularizat de Felice Mazzu, dar a intrat în teren în minutul 72, târziu pentru a mai putea schimba soarta partidei.

Ianis Hagi a fost titular la ultimul meci de campionat, iar în cele 69 de minute petrecute pe teren a reușit să ofere o pasă decisivă și să marcheze de două ori, de fiecare dată din penalty.

De la transferul la Genk, Ianis Hagi a bifat opt apariții în tricoul campioanei Belgiei, reușind trei goluri și două pase decisive. Chiar dacă nu a fost titular meci de meci, cota internaționalului român a crescut, ajungând să valoreze șase milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.

  • 20 de ani are Ianis Hagi
Tags: