Fotbal international

Antrenorul lui Guimaraes i-a răspuns lui Gigi Becali! Ce a spus Ivo Vieira după derapajul patronului FCSB

28.08.2019 | 18:22
Antrenorul lui Guimaraes ia raspuns lui Gigi Becali Ce a spus Ivo Vieira dupa derapajul patronului FCSB

FCSB joacă joi, de la ora 22:00 împotriva Vitoriei Guimaraes, în returul din play-off-ul Europa League. În tur, scorul a fost 0-0, iar la conferinţa de prezentare a lui Bogdan Argeş Vintilă, patronul Gigi Becali a avut o reacţie deplasată la adresa lui Guimaraes: “Eu așa am văzut, nu au cum să ne bată. Dacă ăștia ne marchează, eu îmi tai capul” 

Antrenorul lui Guimaraes i-a răspuns lui Gigi Becali: “Nu mă interesează declaraţiile acestuia”

Declaraţia lui Gigi Becali a fost preluată şi în presa internaţională, spaniolii de la AS publicând spusele patronului FCSB la adresa lui Guimaraes. Antrenorul portughezilor, Ivo Vieira, i-a răspuns lui Gigi Becali, în presa din Portugalia pentru O Jogo: “Nu mă interesează declaraţiile acestuia, ci doar cine suntem şi ce avem de făcut. Suntem foarte concentraţi pe ce avem de făcut, iar cei de care ne pasă sunt suporterii noştri.

Abordăm meciul foarte serios. «Dubla» este deschisă, însă credem în ceea ce putem face în acest meci. Nu trebuie să ne preocupe forma slabă a adversarului, ei sunt complet diferiţi în campionat faţă de Europa League. Competiţia asta e un pariu al nostru. Ne aşteptăm ca Steaua să aibă calitate, însă trebuie să rezolvăm problemele noastre”, a declarat Ivo Vieira, potrivit O Jogo.

Antrenorul lui Guimaraes i-a răspuns lui Gigi Becali! Ce a spus Ivo Vieira după derapajul patronului FCSB
Antrenorul lui Guimaraes i-a răspuns lui Gigi Becali! Ce a spus Ivo Vieira după derapajul patronului FCSB FOTO: Ivo Vieira in meciul de fotbal dintre FCSB si Vitoria Guimaraes, din cadrul Ligii Europa, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

Gigi Becali a declarat după meciul tur că Vitoria este mai slabă decât Mlada Boleslav şi a recunoscut că nu poate să fie diplomat în declaraţii:„Noi trebuia să batem 2 sau 3 la 0, dar nu-mi fac nicio problemă, e o echipă mai slabă decât Mlada Boleslav. Cred că vom bate cu 2-0 în deplasare. E o echipă înceată, lentă, nu are valori, nu are tehnică, nu e o echipă care să ne poată învinge, la toate capitolele suntem mai buni.

Cred că va fi mai ușor pentru noi decât a fost cu Mlada. De la ăia mai puteam primi gol, dar cei de la Guimaraes nu pot să ne dea gol. Bălgrădean nici n-a avut de apărarea. Poate sunt subiectiv, poate sunt prost, dar acești portughezi n-au cum să ne dea gol. Putem să jucăm și 3 zile, tot n-avem cum să primim gol.

O să vedem cine are dreptate. Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Sunt prea slabi! Nu pot fi diplomat, pur și simplu spun ceea ce cred. Avem 99% șanse să ne calificăm, ei au doar 1%. Am curajul să spun că vom fi în primăvara Europa League, mai ales că vom fi capi de serie”, a spus Becali după meciul tur.

Returul dintre Vitoria Guimaraes şi FCSB va avea loc joi, de la ora 22:00. Roş-albaştrii au nevoie de un egal cu goluri pentru a se califica în grupele Europa League.