Fotbal international

Antrenorul lui Hajduk Split amenință FCSB! ”Au și părți slabe”

08.08.2018 | 21:54
Antrenorul lui Hajduk Split ameninta FCSB Au si parti slabe

Antrenorul echipei Hajduk Split, Zeljko Kopic, o amenință pe FCSB, înaintea meciului din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League. Tehnicianul croat a dezvăluit că are multe informații despre vicecampioana Ligii 1 Betano și a descoperit care sunt punctele slabe.

”După duelul cu Slavia Sofia, ne așteaptă un meci foarte greu cu Steaua. Avem o mulțime de informații despre ei, știm că sunt o echipă cu un potențial ofensiv uriaș. Are părți bune, dar și părți slabe și vom încerca să profităm de ele. Cred că vom arăta un fotbal bun și vom obține un rezultat avantajos”, a declarat Zeljko Kopic într-o conferință de presă.

Antrenorul lui Hajduk Split amenință FCSB: ”Suntem într-un moment bun”

Întotdeauna am încredere în jucători și echipa mea. Sunt convins că în acest moment avem suficientă calitate și caracter pentru a ne prezenta bine la acest meci. Atmosfera în vestiar este bună, jucătorii știu la ce să se aștepte. Suntem într-un moment bun, iar președintele și directorul sportiv au venit în cantonament și ne-au vorbit despre importanța acestei duble”, a spus antrenorul celor de Hajduk Split înaintea meciului cu FCSB, conform site-ului  dalmatinskiportal.hr.

Zeljko Kopic a vorbit și despre problemele de lor pe care le are înaintea partidei de joi seară: ”Portarul Posavec a revenit la antrenamente și este apt pentru meci, la fel ca și Caktas. Sunt unele probleme cu Said, Besirovic, Duk ași Jairo, dar vom vedea după ultimul antrenament dacă îi vom putea folosi. Marko Futacs a lipsit o perioadă destul de lungă și nu știu dacă este pregătit pentru întâlnirea cu FCSB. Aproape sigur va lipsi Nizic, care m-a informat că nu este refăcut complet”.

Antrenorul echipei Hajduk Split, Zeljko Kopic, o amenință pe FCSB, înaintea meciului din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League
Antrenorul echipei Hajduk Split, Zeljko Kopic, o amenință pe FCSB, înaintea meciului din prima manșă a turului trei preliminar al Europa League

De partea cealaltă, Nicolae Dică consideră că jucătorii săi trebuie să fie concentrați: “Ne aşteapă o partidă foarte importantă, cu o echipă bună, agresivă pe teren propriu, ofensivă, cu talie. Important e ca noi să fim concentraţi  să ne impunem. Pentru asta, trebuie să facem un meci perfect mâine seară. Important e ca după meciul de mâine să câştigăm, suntem învăţaţi cu un teren mari rău, aţi văzut şi voi că terenul de pe Arena Naţională este la fel ca şi aici. Filipe se antrenază cu echipa în lot pentru meciul de mâine. Noi de aici plecăm direct la Sibiu, apoi mergem la Mediaş. Am luat 20 de jucători, vor fi schimbări şi la meciul cu Mediaş. Suporterii lor sunt fanatici, dar noi am mai jucat cu 30.000-40.000-50.000, nu ar trebui să ne influenţeze această presiune. Trebuie să fim conştienţi că va fi o partidă grea, dacă vom câştiga, vom lua o opţiune serioasă la calificare. Nu îmi place să vorbesc despre adversarul din play-off, mai avem două meciuri. În cazul în care ajungem acolo, spun totuşi, că puteam avea adversar şi mai greu de atât. Dacă vom face un egal, ok, rămânem în cursă, dar eu îmi doresc să câştigăm orice meci îl jucăm”.

Jucătorul din linia mediană a vicecampionilor României Antonio Jakolis, este croat şi chiar a activat la Hajduk Split în perioada ianuarie 2013 – iulie 2013, de aceea a anunţat că în cazul în care va marca în poarta fostei sale echipe, atunci nu se va bucura. Antonio Jakolis a vorbit şi despre tatăl său,  care este fan Hajduk Split“Să fiu sincer, Mister nu a avut nevoie de ajutorul meu, el şi stafful ne-au spus de puncte slabe şi cele bune ale echipei.  Eu le-am spus doar de atmosferă şi de faptul că trebuuie să ştim ce ne aşteaptă în acel meci. Cred că meciul de mâine va fi cel mai greu dintre toate partidele de până acum din Europa League. Sunt două meciuri dificile, e Europa League şi toată lumea dă tot ce are mai bun şi asta vom face şi noi, o vom lua meci cu meci. Sunt fost jucător de la Hajduk şi sunt crescut la 60km de aici. Sunt jucător profesionist, însă orice jucător care marchează împotriva fostei echipe nu trebuie neapărat să şi celebreze şi asta va fi şi reacţia mea. Tatăl meu este fan Hajduk Split, iar mama e fan Dinamo Zagreb. Sper că tata va ţine cu mine”.

Partida Hajduk Split – FCSB, meci din prima manşă a turului trei preliminar al Europa League, va avea loc joi, 9 august, de la ora 21:45, pe stadionul “Poljud”. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.