Fotbal international

Antrenorul lui Hajduk Split i-a răspuns lui Steliano Filip! “Nu-l urmăresc pe reţelele de socializare”

11.08.2018 | 17:55
Antrenorul lui Hajduk Split ia raspuns lui Steliano Filip Nul urmaresc pe retelele de socializare
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Hajduk Split i-a răspuns lui Steliano Filip. Fundaşul stânga nu a fost în lotul croaţilor pentru meciul cu FCSB din turul trei preliminar din Europa League. Fotbalistul de 24 de ani ar fi ratat primele partide ale sezonului pentru că s-a întors din vacanţă cu opt kilograme în plus.

Steliano Filip a răspuns prompt şi a postat o fotografie pe contul personal de Instagram în care arăta că este în formă. Zeljko Kopic, antrenorul lui Hajduk Split, a fost întrebat sâmbătă, în timpul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Rijeka, despre situaţia fundaşului român, iar răspunsul antrenorului croat a fost unul evaziv. “Nu urmăresc reţelele de socializare. Ţin la sănătatea mea mentală. Prestaţiile jucătorilor sunt măsurate mereu. Cum şi cât aleargă, câte dueluri câştigă sau pierd şi ce greutate au”, a declarat Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Hajduk Split i-a răspuns lui Steliano Filip

Antrenorul lui Hajduk Split i-a răspuns lui Steliano Filip. Pe finalul conferinţei de presă, Zeljko Kopic a fost întrebat dacă fundaşul român sau Hysen Memolla vor primi şanse să joace. “Mereu încerc să le ofer jucătorilor şansa de a juca. Ei se antrenează şi încerc să-i aduc cât mai aproape de formaţia de start”, a mai precizat tehnicianul croat.

Steliano Filip a jucat cinci meciuri pentru Hajduk Split în sezonul trecut, însă în timpul pregătirilor din această vară a anunţat că îşi doreşte să ajungă titular în formaţia antrenată de Zeljko Kopic. “Chiar dacă nu prea am evoluat din cauza problemelor de sănătate, mă simt foarte bine acolo, avem un grup foarte bun şi îmi doresc pe viitor să ajung un jucător de bază. Echipa a mers foarte bine, a fost greu să mă schimbe. Însă, cum am spus, îmi doresc să mă întorc acolo mai puternic şi să ajung un jucător de bază. Colegii m-au primit foarte bine, e un grup foarte bun, jucători tineri de valoare şi acolo campionatul e puternic, să spun aşa, dar, cum am spus îmi doresc să mă întorc acolo cât mai puternic şi să joc”, a susţinut Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip poate rata şi returul

FCSB – Hajduk Split se va disputa joi, de la ora 21:30, în turul trei preliminar din Europa League. Steliano Filip are şanse mici să facă parte din lotul croaţilor, din moment ce a ratat toate meciurile din startul sezonului. Ultraşii croaţi şi-au anunţat prezenţa la meciul care se va disputa pe Arena Naţională. Presa din Croaţia a scris că fanii din Torcida Split vor primi aproximativ 2.800 de bilete, însă deplasarea va fi făcută de aproape 800 de suporteri. În tur, Hajduk Split şi FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, însă pe finalul meciului, ambele echipe au ratat câte o ocazie mare de gol. Echipa care va obţine calificarea va înfrunta, în play-off-ul Europa League, câştigătoarea duelului Slovan Bratislava – Rapid Viena. În partida tur, slovacii s-au impus, scor 2-1.

Antrenorul lui Hajduk Split i-a răspuns lui Steliano Filip
Antrenorul lui Hajduk Split i-a răspuns lui Steliano Filip