ADVERTISEMENT
Fotbal international

Antrenorul lui Malmo, după victoria cu CFR: “Calificarea se joacă!”

Autor: Claudiu Surmei | 24.07.2018 | 22:21
Antrenorul lui Malmo este mulțumit după victoria cu CFR Cluj

CFR Cluj a fost învinsă de Malmo cu scorul de 1-0 în prima manșă a turului II preliminar al Champions League. Antrenorul suedezilor este încântat de victorie, dar declară că meciul din retur va decide echipa calificată mai departe.

ADVERTISEMENT

“O victorie importantă pentru noi, dar mai avem încă un meci, astfel că astăzi nu s-a decis nimic. Avem în faţă o echipă bună, experimentată care poate marca în deplasare pentru că are jucători cu calitate individuală. Din fericire, astăzi i-am blocat foarte bine, inclusiv la fazele fixe, unde ştiam că CFR este foarte periculoasă”, a declarat tehnicianul lui Malmo pentru Telekom Sport.

Antrenorul lui Malmo este mulțumit după victoria cu CFR Cluj

Uwe Rosler și-a lăudat jucătorii la finalul meciului CFR Cluj – Malmo.  “Am ştiut să controlăm meciul 75, poate chiar 90 de minute şi am pus presiune pe ei. Apoi am închis foarte bine spaţiile şi am reuşit să oferim dublaj in zonele în care CFR a încercat să joace cu mingi lungi. Acum, ne rămâne să ne recuperăm la timp, pentru că avem nevoie de prospeţime în manşa retur”, a mai spus antrenorul suedezilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!