Fotbal intern

Antrenorul lui Olaru şi Fortes îi trimite la FCSB: “M-aş bucura să ajungă acolo”

11.10.2018 | 09:18
Antrenorul lui Olaru si Fortes ii trimite la FCSB Mas bucura sa ajunga acolo
ADVERTISEMENT

Mihai Teja a discutat despre strategia celor de la Gaz Metan Mediaş privind realizarea transferurilor şi îi trimite pe Darius Olaru şi Carlos fortes la FCSB. Antrenorul medieşenilor a mărturisit că s-ar bucura ca cei doi jucători ai săi să facă pasul către vicecampioana României în primul rând pentru că ar însemna un pas înainte atât pentru jucători cât şi pentru clubul care are nevoie de bani pentru a ieşi din inslovenţă:

“Olaru este un jucător cu calități extraordinare, un jucător matur, care mie-mi place foarte mult. Crește de la zi la zi. Dar mai este foarte mult de muncă și el trebuie să conștientizeze asta și să demonstreze mult mai mult. Și cred că va demonstra!

ADVERTISEMENT

Teja îi trimite pe Olaru şi Fortes la FCSB

Este clar că în iarnă trebuie să vindem, pentru a ieși din insolvență. Asta este strategia noastră și am știut de la început. Eu m-aș bucura ca și Olaru și Fortes să ajungă la FCSB! Carlos a avut evoluții destul de bune, chiar dacă nu a mai marcat, a ajutat echipa. Un atacant, e adevărat, trebuie să marcheze. Este un băiat inteligent, echilibrat, își dorește să plece la un alt nivel. Muncește foarte mult, dar nu mereu îți iese.

Trebuie să ne autofinanțăm, pentru că va fi mai ușor dacă vom reuși să ieșim din insolvență”, a spus Teja la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
Antrenorul lui Olaru şi Fortes îi trimite la FCSB. Darius Olaru în meciul de fotbal FC Voluntari-Gaz Metan Mediaş, din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Orange, disputat pe stadionul Anghel Iordănescu, sâmbătă, 18 februarie 2017
Antrenorul lui Olaru şi Fortes îi trimite la FCSB. Darius Olaru în meciul de fotbal FC Voluntari-Gaz Metan Mediaş

Gigi l-a vrut înainte de meciul cu Gaz Metan

Gigi Becali îl doreşte pe Fortes de la începutul sezonului: “Nu vreau să spun, că după aia ziceţi că înainte de meci. Nu am făcut nicio superstiţie, la meciul cu Iaşi, am întrebat pe Andone şi el mi-a zis de Cristea. Ce să fac acum? Dacă au fost impresarii lui la mine astăzi? Au zis nişte sume pe acolo, am zis că o dau numai dacă duminică joacă invers. Le-am spus să facem actele şi să aibă tricou roş-albastru. Aşa le-am zis eu, au zis că nu e posibil”, spunea Becali.

Teja şi-ar dori ca Olaru şi Fortes să ajungă la FCSB şi nu face un secret din asta.