Fotbal international

Antrenorul lui Plzen nu înţelege înfrângerea cu FCSB: ”A fost un adevărat colaps”

Steaua a distrus Viktoria Plzen, reuşind să câştige în Cehia cu scorul de 4-1. Antrenorul Pavel Vrba a vorbit despre neputinţa elevilor săi şi s-a declarat dezamăgit de rezultatul meciului....
Autor: Claudiu Melinte | 03.08.2017 | 12:17
Antrenorul lui Plzen nu înţelege înfrângerea cu FCSB: ”A fost un adevărat colaps”

Steaua a distrus Viktoria Plzen, reuşind să câştige în Cehia cu scorul de 4-1. Antrenorul Pavel Vrba a vorbit despre neputinţa elevilor săi şi s-a declarat dezamăgit de rezultatul meciului.

“Dacă în partida tur de la Bucureşti am făcut 3 paşi în faţă, după această partidă putem considera că am făcut 4 înapoi. Trebuie să schimbăm o mulţime de lucruri. Sunt dezamăgit pentru că ne-am creat situaţii de gol şi am reuşit să răspundem după ce am fost conduşi cu 1-0. Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat apoi. Poziţionarea a fost defectuoasă şi când joci împotriva unui adversar bun nu îţi permiţi astfel de erori. Să iei trei goluri atât de repede. A fost un adevărat colaps”, a spus Vrba după meci, potrivit fotbal.idnes.cz.

FCSB a avut un penalty, transformat de Alibec, iar un jucător ceh a fost eliminar. Antrenorul lui Plzen nu a dorit să judece prestaţia arbitrului, însă i-a dat dreptate când a venit vorba de roşul încasat de Krmencik. “Nu voi judeca arbitrul. Roşul a fost corect acordat, din păcate jucătorii mei nu au gândit mereu limpede. Uneori s-au lăsat şi provocaţi. Asta se întâmplă când nu eşti 100% conectat la meci”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!