Sport

Antrenorul lui Rangers a dezvăluit când îl așteaptă pe teren pe Ianis Hagi: ”O accidentare care este complicată”

Ianis Hagi trage tare în perioada de recuperare pentru a reveni cât mai repede pe teren, însă antrenorul lui Rangers nu crede că îl va avea la dispoziție prea curând.
09.07.2022 | 13:26
Antrenorul lui Rangers a dezvaluit cand il asteapta pe teren pe Ianis Hagi O accidentare care este complicata
Ianis Hagi trage tare în perioada de recuperare pentru a reveni cât mai repede pe teren, însă antrenorul lui Rangers nu crede că îl va avea la dispoziție prea curând. Sursă foto: Twitter RangersNews_365
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a suferit o leziune a ligamentului încrucișat la începutul anului și a fost nevoit să se opereze.

Ianis Hagi a primit vești proaste de la antrenorul lui Rangers

În ciuda faptului că Ianis Hagi a început să facă antrenamente ușoare și se spera ca el să poată reveni pe teren în această toamnă, antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, aduce vești îngrijorătoare.

ADVERTISEMENT

”Este o accidentare care este complicată. Nu mă aștept să joace înainte de pauza pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mai așteptăm doi jucători. Trebuie să avem succes pe tot timpul sezonului.

Sezonul trecut am avut probleme din cauza jucătorilor pe care i-am pierdut. Trebuie să fim pregătiți pentru orice se întâmplă la acest club și să avem calitate. Ținta sunt jucătorii de atac”, a declarat tehnicianul olandez, conform thescottishsun.co.uk.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a prezentat povestea recuperării

Ianis Hagi petrece în jur de șase ore pe zi în sala de recuperare. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a decis să se pregătească la Amsterdam, în Olanda, sub atenta observație a preparatorului fizic trimis special de Rangers.

În urmă cu o lună, Gică Hagi a vorbit cu presa din Insulă și a transmis că recuperarea fiului său decurge conform planului, însă și el spunea încă de atunci că revenirea pe gazon nu se va produce mai devreme se septembrie, octombrie.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Rangers a decis să nu treacă singur prin calvarul recuperării după operația pe care a suferit-o la sfârșitul lunii ianuarie. Astfel, Hagi junior ține ”un jurnal” de recuperare intitulat ”The Comeback”.

Fotbalistul distribuie pe rețelele de socializare imagini în care prezintă toate etapele revenirii lui pe teren. Fanii scoțieni și nu numai, urmăresc cu sufletul la gură recuperarea fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a primit mii de mesaje de încurajare. Conform estimărilor medicilor, fotbalistul român va rata începutul viitorului sezon, dar nu există riscul, în acest moment, al unei recidive.

ADVERTISEMENT