ADVERTISEMENT
Fotbal international

Antrenorul lui Real Madrid a reacționat după declarațiile lui Bale: ”Vreau să îi transmit doar atât”

Autor: Gabriela Gheorghe | 26.09.2020 | 15:59
Antrenorul lui Real Madrid a reacționat după declarațiile lui Bale: ”Vreau să îi transmit doar atât”
Zinedine Zidane. Sursă foto: Yahoo.

Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid, i-a oferit un răspuns lui Gareth Bale, referitor la declarațiile  galezului despre perioada petrecută la campioana Spaniei.

ADVERTISEMENT

Bale a fost cedat timp de un sezon la Tottenham și le-a spus englezilor despre presiunea imensă pe care a avut-o la Real Madrid.

“Nu am ce să îi răspund lui Gareth, vreau să îi transmit doar atât: îi doresc tot ce e mai bun în cariera sa”, a declarat antrenorul, potrivit Sport.es.

ADVERTISEMENT

”Am fost în situații de presiune imensă”

“Bineînțeles că, mergând într-o cultură diferită, într-o țară diferită, a trebuit să cresc ca persoană, nu conta ca jucător. Înveți cum să te ocupi de problemele în care ești implicat.

Bineînțeles că am fost în situații de presiune imensă. Când eram pe teren, erau oameni care mă fluierau din tribune. Deci, da, am învățat cum să mă ocup cu astfel de lucruri, să nu le iau prea în serios, să nu le pun prea mult la inimă și să trec peste asta.

ADVERTISEMENT

E fotbal, ceva ce iubesc să fac, pur și simplu trebuie să dai ce ai mai bun, iar uneori atâta poți”, a declarat galezul.

Patru Ligi ale Campionilor a câștigat Bale cu Real

Bale a venit la Real Madrid în urmă cu șapte ani. Real Madrid i-a achitat 101 milioane de euro lui Tottenham pentru a-l aduce. Galezul s-a întors la echipa engleză, împrumutat un an de spanioli, cu care are o înțelegere valabilă până în vara lui 2022.

ADVERTISEMENT

28 de milioane de euro valorează în prezent Gareth Bale potrivit site-urilor de specialitate. Bale a contribuit la ultimele patru Ligi ale Campionilor din vitrina lui Real Madrid și a cucerit și două titluri cu spaniolii. Cu toate acestea, galezul de 31 de ani nu a plecat fără scandal din Spania.

Bale a fost criticat aspru de Zinedine Zidane, care a anunțat public că nu se bazează pe fotbalistul galez. Gareth Bale nu a ținut neapărat să plece de pe Bernabeu nici în aceste condiții, fiind dispus să stea în tribune pentru a-și primi salariul.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!