Fotbal international

Antrenorul lui Real Madrid este fan Leo Messi! ”Joacă un alt sport”

30.10.2018 | 08:13
Antrenorul lui Real Madrid este fan Leo Messi Joaca un alt sport

Noul antrenor al echipei Real Madrid, Santiago Solari, este fanul atacantului de la FC Barcelona, Leo Messi, pe care îl consideră cel mai bun fotbalist din toate timpurile. După numirea sa în locul lui Julen Lopetegui pe banca tehnică a ”galacticilor”, cotidianul Marca a publicat un material cu mai multe declarații făcute de Solari în urmă cu șase ani în care avea numai cuvinte de laudă pentru conaționalul său.

”Messi este un marcator înnăscut. Când mingea este la el nu ai ce face, este ca atunci când sunt fenomene astronomice și nu ai ce face. Mai întâi vezi fulgerul și apoi aștepți turnetul. Așa e și cu Messi, când mingea e la el bagi capul în pământ, mâinile în buzunar și aștepți să vină golul”, spunea Santiago Solari în 2012.

Leo Messi primește îngrijiri medicale după ce și-a fracturat brațul în meciul cu FC Sevilla
Leo Messi primește îngrijiri medicale după ce și-a fracturat brațul în meciul cu FC Sevilla

Antrenorul lui Real Madrid este fanul lui Leo Messi: ”Este inuman”

Un an mai târziu, noul antrenor de la Real Madrid a făcut o comparație între Leo Messi și Cristiano Ronaldo: ”Diferența dintre Messi și Cristiano Ronaldo este uriașă. Cristiano este cel mai bun jucător din lume, deoarece Messi joacă un alt sport. Ce este cu adevărat uimitor este regularitatea lui Messi din ultimii 4-5 ani. ESte inuman ce poate face pe teren”.

Santiago Solari și-a continuat declarațiile elogioase la adresa lui Lionel Messi în 2015 și 2016. ”După Pele sau Maradona, nimeni nu se aștepta să vadă așa ceva”, a spus argentinianul, care a un an mai târziu a precizat: ”Messi a marcat o eră. Din păcate pentru noi, el este la Barcelona. Mi-aș fi dorit să fi fost aici, la noi. Real Madrid vrea să aibă tot ce e mai bun, dar, din păcate, nu a avut un Messi”.

Santiago Solari, care a pregătit în ultimii ani formația Real Madrid Castilla, a fost numit luni seară în funcția de antrenor interimar la Real Madrid, el înlocuindu-l pe Julen Lopetegui, care a fost demis după dezastrul din El Clasico, 1-5 cu FC Barcelona.