Fotbal international

Antrenorul lui Salzburg, înainte de meciul cu Liverpool: „Când eram mic am fost în vizită pe Anfield și am luat o bucată de gazon acasă” :)

02.10.2019 | 20:26
Antrenorul lui Salzburg inainte de meciul cu Liverpool Cand eram mic am fost in vizita pe Anfield si am luat o bucata de gazon acasa
ADVERTISEMENT

Red Bull Salzburg va primi vizita lui Liverpool în al doilea meci din grupele Champions League. Jesse March, antrenorul austriecilor, a oferit un moment hazliu la conferința de presă dinaintea duelului în fața „cormoranilor”, în care a povestit o întâmplare petrecută în adolescență, când se afla în vizită pe „Anfield”.

Antrenorul lui Salzburg: „Când eram mic am vizitat Anfield și am plecat acasă cu o bucată de gazon”

Antrenorul lui Red Bull Salzburg a povestit că a vizitat stadionul lui Liverpool în adolescență și are multe amintiri frumoase: „Aveam 16 ani și eram într-un cantonament de juniori. Trebuia să mergem să vedem un meci pe Anfield, așa că m-am furișat și am smuls o brazdă din gazon. Chiar dacă era mai multă iarbă îmbibată în noroi, am băgat-o în buzunar. Încă o am și în prezent, într-un rucsac pe undeva prin casă”.

ADVERTISEMENT

„Liverpool este o echipă totală, iar dacă stai să le cauți punctele slabe, este aproape imposibil să le găsești, dar cu o tactică bună putem să facem o figură frumoasă”, a mai spus tehnicianul austriecilor.

Casemiro vs. Erling Halaand. Sursă foto: hepta.ro
Casemiro vs. Erling Halaand. Sursă foto: hepta.ro

Este primul antrenor din SUA în istoria Champions League

Jesse March este primul antrenor din Statele Unite ale Americii din istoria Champions League. Totodată el a mai vorbit despre Sadio Mane, fostul atacant al lui Red Bull Salzburg, pe care fotbaliștii campioanei Austriei îl cunosc bine: Jucătorii mei știu totul despre Sadio Mane, dar chiar și așa sunt conștienți de cât de periculos este în joc și cum poate destabiliza orice apărare din lume”.

ADVERTISEMENT

Sadio Mane a fost jucătorul lui Red Bull Salzburg între anii 2012 și 2014, formație de la care a ajuns în Premier League. Southampton l-a cumpărat pe Mane de la austrieci pentru 7.500.000 de euro în 2014.

  • 3 echipe a antrenat Jesse March în carieră: Montreal Impacts, Ney York Red Bulls și Red Bull Salzburg
ADVERTISEMENT