Antrenorul lui Salzburg, înainte de meciul cu Liverpool: „Când eram mic am fost în vizită pe Anfield și am luat o bucată de gazon acasă” :)

Andrei Șchiopu   
în Champions League
02/10/2019, 20:26
Antrenorul lui Salzburg, înainte de meciul cu Liverpool: „Când eram mic am fost în vizită pe Anfield și am luat o bucată de gazon acasă” :)
Jesse March. Sursă foto: si.com

Red Bull Salzburg va primi vizita lui Liverpool în al doilea meci din grupele Champions League. Jesse March, antrenorul austriecilor, a oferit un moment hazliu la conferința de presă dinaintea duelului în fața „cormoranilor”, în care a povestit o întâmplare petrecută în adolescență, când se afla în vizită pe „Anfield”.

Antrenorul lui Salzburg: „Când eram mic am vizitat Anfield și am plecat acasă cu o bucată de gazon”

Antrenorul lui Red Bull Salzburg a povestit că a vizitat stadionul lui Liverpool în adolescență și are multe amintiri frumoase: „Aveam 16 ani și eram într-un cantonament de juniori. Trebuia să mergem să vedem un meci pe Anfield, așa că m-am furișat și am smuls o brazdă din gazon. Chiar dacă era mai multă iarbă îmbibată în noroi, am băgat-o în buzunar. Încă o am și în prezent, într-un rucsac pe undeva prin casă”.

„Liverpool este o echipă totală, iar dacă stai să le cauți punctele slabe, este aproape imposibil să le găsești, dar cu o tactică bună putem să facem o figură frumoasă”, a mai spus tehnicianul austriecilor.

Casemiro vs. Erling Halaand. Sursă foto: hepta.ro
Casemiro vs. Erling Halaand. Sursă foto: hepta.ro

Este primul antrenor din SUA în istoria Champions League

Jesse March este primul antrenor din Statele Unite ale Americii din istoria Champions League. Totodată el a mai vorbit despre Sadio Mane, fostul atacant al lui Red Bull Salzburg, pe care fotbaliștii campioanei Austriei îl cunosc bine: Jucătorii mei știu totul despre Sadio Mane, dar chiar și așa sunt conștienți de cât de periculos este în joc și cum poate destabiliza orice apărare din lume”.

Sadio Mane a fost jucătorul lui Red Bull Salzburg între anii 2012 și 2014, formație de la care a ajuns în Premier League. Southampton l-a cumpărat pe Mane de la austrieci pentru 7.500.000 de euro în 2014.

  • 3 echipe a antrenat Jesse March în carieră: Montreal Impacts, Ney York Red Bulls și Red Bull Salzburg
Închide ×