Fotbal intern

Antrenorul lui Sepsi a dezvăluit ce i-au spus jucătorii de la FCSB: “Domnul, nu vă supăraţi, nu a fost penalty”

03.11.2019 | 23:37
Antrenorul lui Sepsi a dezvăluit ce i-au spus jucătorii de la FCSB:
Csaba Laszlo, antrenorul lui Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Csaba Laszlo, antrenorul lui Sepsi, a dezvăluit că jucătorii FCSB-ului au venit la el și i-au spsu că nu a fost penalty la Florin Tănase în minutul 56. Tehnicianul a fost deranjat de faptul că jocul s-a schimbat total, în urma loviturii de la 11 metri pe care Harlem Gnohere l-a transformat.

Antrenorul lui Sepsi a vorbit cu jucătorii lui FCSB, care au recunoscut că nu a fost penalty

Csaba Laszlo, antrenorul lui Sepsi, a dezvăluit un dialog cu jucătorii lui FCSB, care au recunoscut că nu a fost penalty la Florin TănaseDe ce spuneţi că e controversat? Dacă şi jucătorii de la FCSB, după meci şi aici la microfonul tău spun că nu a fost penalti, că trebuia să ia cartonaş galben, atunci nu e decizie controversată”.

„Nu era penalti şi de acolo au venit înapoi în joc. Dacă aşa e fotbalul aici, trebuie să acceptăm. Numai să ştiţi că jucătorii care joacă pe teren îşi fac treaba aşa cum trebuie, atunci şi oamenii care trebuie să cunoască regulamentul trebuie să fie profesionişti”, a spus tehnicianul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Când jocul este gata, vin băieţii de la FCSB şi spun, “domnul, nu vă supăraţi, nu a fost penalti!”. Şi la televizor au spus la fel. Ei sunt fair-play”, a încheiat Laszlo Csaba.

  • 55 de ani a împlinit Csaba Laszlo pe 13 februarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri