ADVERTISEMENT
Fotbal international

Antrenorul lui Slovan Liberec a vorbit depre cazurile de Covid de la FCSB: ”Ne-au crescut șansele, dar nu suntem favoriți”

Autor: Traian Terzian | 23.09.2020 | 16:48
Antrenorul lui Slovan Liberec a vorbit depre cazurile de Covid de la FCSB: ”Ne-au crescut șansele, dar nu suntem favoriți”
Antrenorul echipei Slovan Liberec, Pavel Hoftych, a vorbit depre cazurile de Covid înregistrate la FCSB chiar înaintea meciului din turul trei preliminar al Europa League. Sursă foto: Twitter

Antrenorul echipei Slovan Liberec, Pavel Hoftych, a vorbit depre cazurile de Covid înregistrate la FCSB chiar înaintea meciului din turul trei preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT

Încă nu este sigur dacă meciul dintre FCSB și Slovan Liberec se va putea disputa joi, întrucât oficialii FCSB au trimis către UEFA o solicitare de amânare a partidei, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

UEFA a solistat o nouă testare de coronavirus, iar din informațiile FANATIK rezultatele ar urma să sosească în această după-amiază.

ADVERTISEMENT

Cazurile de Covid de la FCSB, analizate de antrenorul lui Slovan Liberec

”Trebuie să fim pregătiți pentru orice, nu este știință aici, apar schimbări în permanență. Dacă adversarul ar fi avut la dispoziție întreg lotul, cu siguranță că am fi avut șansa a doua”, a declarat antrenorul celor de la Slovan Liberec despre cazurile de Covid de la FCSB.

”Șansele noastre ar fi fost mici, având în vedere că se joacă o singură manșă, dar acum consider că șansele s-au egalizat. Totuși, nu pot spune că suntem favoriți, cu siguranță nu”, a mai spus Pavel Hoftych.

ADVERTISEMENT

”Este clar că ne-au crescut șansele, dar, indiferent de jucătorii pe care îi va folosi adversarul, tot sunt jucători de calitate”, a afirmat tehnicianul formației din Cehia.

Pavel Hoftych a vorbit și despre înfrângerea suferită de echipa pe care o pregătește acum în urmă cu 11 ani, împotriva lui Dinamo: ”Îmi amintesc acel meci, țin minte că mi-am spus că e foarte greu să fie întors acel 3-0. Totuși, din cauza unor greșeli mari, scorul a fost întors”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat încă o veste bună de la FCSB în toată această panică generată de Covid. Antrenorul Toni Petrea, care poate sta pe bancă, se va putea baza la meciul cu cehii de la Liberec și pe grecul Aristidis Soiledis, care poate intra titular!

Slovan Liberec vrea să rupă cu FCSB seria neagră. Echipa din Cehia are un palmares dezastruos în duelurile europene cu echipele românești. Din 2009 încoace, formația Slovan Liberec le-a întâlnit pe Dinamo, CFR Cluj și Astra Giurgiu, însă n-au reușit să câștige decât un meci.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 4,95 este cota pentru “1 solist și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!