Fotbal intern

Antrenorul lui Slovan Liberec surprinde înaintea barajului Islanda – România: ”Băluță e mai bun ca Stanciu”

12.03.2020 | 11:53
Antrenorul lui Slovan Liberec surprinde inaintea barajului Islanda  Romania Baluta e mai bun ca Stanciu
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Slovan Liberec, Pavel Hoftych, a vorbit despre jucătorii români din Cehia înaintea meciului Islanda – România din barajul pentru Campionatul European.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,22 este cota pentru ”oaspeții se califică” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Slovan Liberec surprinde înaintea barajului Islanda – România: ”Băluță este unul dintre cei buni jucători din prima ligă cehă”

”Eu sper ca Băluță să fie în lotul României pentru că e o persoană foarte bună și este unul dintre cei buni jucători din prima ligă cehă. Pentru mine el e mai bun ca Stanciu”, a declarat antrenorul lui Slovan Liberec înaintea barajului Islanda – România.

”E un jucător important pentru noi. Până să vină el nu aveam calitate la finalizare. Alex a fost extrem de important pentru Petar Musa. I-a dat assisturi și automat încredere”, a mai spus Pavel Hoftych pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Băluță e cel mai bun număr zece”

Alexandru Băluță este împrumutat de Slavia Praga la Slovan Liberec până la finalul sezonului. ”Nu știu dacă vrea să se întoarcă. E mulțumit aici și nici nu e vorba de bani la el…”, a explicat Hoftych.

”Sper să ajungă într-o ligă superioară fiindcă e un jucător fantastic. Poate juca la centru, în flancuri, a făcut progrese și-n faza defensivă, dar pentru mine e cel mai bun număr zece”, a afirmat tehnicianul de la Slovan Liberec.

ADVERTISEMENT

UEFA discută amânarea meciurilor de baraj

Pe 26 martie, România înfruntă Islanda, în deplasare, iar în cazul unei calificări vor disputa, pe 31 martie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, în fața Bulgariei sau Ungariei. Mirel Rădoi a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați, iar printre aceștia se află și Alex Băluță.

Epidemia de coronavirus s-a extins extrem de mult în ultimele zile, iar FANATIK a aflat că UEFA discută amânarea meciurilor din baraj și a Campionatului European din vară.

ADVERTISEMENT

Rădoi a pierdut mai mulți jucători pentru meciul cu Islanda

Naționala lui Mirel Rădoi i-a pierdut deja pe potențialii tricolori din Italia, aflați pe lista de convocări. Vlad Chiricheș, Ionuț Radu, Romario Benzar și Vasile Mogoș sunt în carantină în Italia și ar avea nevoie de 14 zile la venirea în țară pentru a sta izolați.

O veste de ultimă oră a venit și din Franța, unde extinderea carantinei în partea de nord a țării înseamnă ratarea convocării și pentru căpitanul naționalei, Ciprian Tătărușanu. Portarul nostru joacă din vară la Lyon, oraș aflat în regiunea Rhones Alpes, din zona roșie.

ADVERTISEMENT