Fotbal international

Antrenorul lui Standard Liege, anunț despre viitorul lui Denis Drăguș. “Acum are șansa să arate ce poate!”

18.12.2019 | 12:33
Antrenorul lui Standard Liege anunt despre viitorul lui Denis Dragus Acum are sansa sa arate ce poate
ADVERTISEMENT

Michel Preud’homme, antrenorul lui Standard Liege, a făcut anunțul în legătură cu viitorul lui Denis Drăguș, internaționalul român U21 transferat de formația din Belgia în perioada de mercato din vară.

Antrenorul lui Standard Liege, anunț despre viitorul lui Denis Drăguș

Antrenorul formației din Belgia a anunțat că românul va intra în planurile sale odată cu plecarea lui Anthony Limbombe, fotbalistul în vârstă de 25 de ani care va reveni la Nantes, club de unde a fost împrumutat.

ADVERTISEMENT

“E păcat că Anthony pleacă, dar pot înţelege acest lucru. Accidentarea sa a avut loc într-un moment în care se afla la cel mai înalt nivel. Cred că ne mai putea ajuta, dar în final am decis să se întoarcă în Franţa”, a spus Michel Preud’homme, antrenorul formației Standard Liege, conform telekomsport.ro.

Denis Drăguș va primi mai multe șanse la Standard Liege

Michel Preud’homme își pune toate bazele Denis Drăguș și anunță că fotbalistul român va primi mult mai multe șanse la echipa din Belgia după ce Anthony Limbombe va pleca la Nantes.

ADVERTISEMENT

“Suntem deja acoperiţi bine în zona flancurilor şi va fi o oportunitate pentru jucătorii care au evoluat mai puţin. Acum au şansa să demonstreze cu adevărat ceea ce pot. Mă gândesc aici, în special, la Denis Drăguş”, a mai spus tehnicianul celor de la Standard Liege.

Viitorul l-a vândut cu 1,8 milioane de euro

În vârstă de 20 de ani, Denis Drăguș a ajuns la Standard Liege pe 7 august 2019 și are contract până în iunie 2024. Internaționalul român U21 a fost cumpărat de formația din Belgia de la FC Viitorul Constanța în schimbul sumei de 1,8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2019 – 2020, Denis Drăguș a jucat pentru Standard Liege într-un singru meci, iar pentru echipa de rezerve a formației din Belgia în trei partide și a dat două goluri.

Denis Drăguș a debutat în septembrie 2018 la echipa națională a României

Înainte să plece la Standard Liege, Denis Drăguș a jucat în 57 de meciuri pentru FC Viitorul, a dat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive. Acesta este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi și a făcut pasul către prima echipă în august 2027.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguș a debutat la echipa națională a României pe 10 septembrie 2018 într-un meci jucat de tricolori în Nations League C, cu Serbia, scor 1-1, pe Partizan Stadion. Acesta a adunat două selecții la prima reprezentativă și 5 la echipa națională a României U21.

ADVERTISEMENT
Tags: