Fotbal international

Antrenorul lui Standard Liege, cuvinte mari pentru Răzvan Marin: “Ne-am dat seama de calităţile lui încă de la început”

04.04.2019 | 19:37
Antrenorul lui Standard Liege cuvinte mari pentru Razvan Marin Neam dat seama de calitatile lui inca de la inceput

Michel Preud’homme, antrenorul lui Standard Liege, a avut cuvinte mari pentru Răzvan Marin. Internaţionalul român a semnat un contract valabil până în vara anului 2024 cu Ajax Amsterdam, iar belgienii au anunţat plecarea mijlocaşului de 22 de ani la formaţia olandeză.

Antrenorul lui Standard Liege, cuvinte mari pentru Răzvan Marin. Ce a spus Michel Preud’homme

Standard Liege a anunţat pe site-ul oficial că Răzvan Marin va juca din sezonul viitor la Ajax Amsterdam, iar antrenorul belgienilor a vorbit despre transferul mijlocaşului de 22 de ani. Tehnicianul de 60 de ani i-a mulţumit internaţionalului român pentru prestaţiile avute în actualul sezon.

“Când Răzvan a ajuns la Standard Liege în 2017, ne-am dat seama de calităţile lui încă de la început. Vreau să-i mulţumesc pentru contribuţia valoroasă, dar şi pentru că a dorit să fie implicat la club până la finalul acestui sezon”, a declarat Michel Preud’homme pentru site-ul oficial al lui Standard Liege.

Antrenorul lui Standard Liege, cuvinte mari pentru Răzvan Marin
Antrenorul lui Standard Liege, cuvinte mari pentru Răzvan Marin

Ajax Amsterdam a plătit 12.500.000 de euro pentru a-l transfera pe Răzvan Marin

Ajax Amsterdam a anunţat joi că Răzvan Marin a semnat contractul cu “lăncierii”. Olandezii au scris că suma de transfer a mijlocaşului de 22 de ani este 12.500.000 de euro, iar Viitorul va primi 20% din această sumă.

Încă din momentul în care s-a vorbit prima oară de interesul lui Ajax Amsterdam, Aad de Mos, fost antrenor al “lăncierilor”, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Marin. “Dacă priveşti sumele de transfer care sunt plătite la nivel mondial, 12 milioane de euro este un adevărat chilipir. Este un preţ foarte bun. Răzvan Marin este un jucător potrivit pentru Ajax şi înţeleg decizia conducerii de a-l transfera. Face foarte bine faza de construcţie şi aduce un aport important pe plan ofensiv. Are şi abilitatea de a marca, este un jucător pe gustul meu”, a declarat Aad de Mos.