Antrenorul lui ȚSKA Sofia se teme de CFR Cluj: ”Dacă le dăm spații, vom avea probleme”

Traian Terzian   
în Europa League
20/10/2020, 17:44
Antrenorul lui ȚSKA Sofia se teme de CFR Cluj: ”Dacă le dăm spații, vom avea probleme”
Antrenorul lui ȚSKA Sofia, Stamen Belchev, se teme de meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a Grupei A din Europa League. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul lui ȚSKA Sofia, Stamen Belchev, se teme de meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a Grupei A din Europa League.

Dan Petrescu l-a pierdut pe atacantul francez Billel Omrani pentru întâlnirea din Bulgaria, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Pe lista trimisă la UEFA de ardeleni nu se regăsesc doi jucători importanți. Este vorba de Iasmin Latovlevici și Nicolae Carnat.

CFR Cluj îi dă fiori antrenorului echipei ȚSKA Sofia

”Clujul este una dintre echipele puternice, joacă destul de des în grupe. Calitățile lor sunt reprezentate de viteza din ofensivă și un joc bun la fazele fixe. Dacă le dăm spații, clar vom avea probleme”, a analizat antrenorul celor de la ȚSKA Sofia jocul formației CFR Cluj.

”Noi suntem bine pregătiți. S-a văzut și în meciurile din Europa League că nu suntem dominați din punct de vedere fizic, luptăm pentru victorie până la final, iar în câteva meciuri chiar am înscris în ultimele minute. Nu vom renunța la cele trei fronturi – campionat, Cupa Bulgariei și Europa League”, a declarat Stamen Belchev.

”Grupa e foarte dificilă. Roma e favorită, iar CFR Cluj și Young Boys sunt echipe solide și echilibrate, însă avem șansa noastră. Le cunoaștem calitățile și slăbiciunile. Vom încerca să arătăm o față frumoasă și, dacă avem posibilitatea, să ieșim din grupă”, a mai spus tehncianul, conform sportal.bg.

”Știm echipa lui CFR Cluj. Trei dintre fundași vor juca sigur, iar dacă Burcă va fi apt, el va fi al patrulea. Va exista o schimbare la mijloc, pentru că l-au vândut pe Bordeianu. Le-am vorbit jucătorilor despre anumiți jucători, mâine îi voi prezenta pe ceilalți. Rondon, Chipciu și atacantul central croat (n.r – Debeljuh) vor fi în față”, a încheiat Belchev.

CFR Cluj va juca joi, 22 octombrie, de la ora 19:55, în deplasare, cu formația bulgară ȚSKA Sofia, în prima etapă a Grupei A din Europa League. Campioana României speră să reușească să egaleze măcar performanța de anul trecut, când s-au calificat în fazele eliminatorii.

Într-un sondaj online propus de UEFA, 20% dintre fani spun că grupa A în care va evolua și CFR Cluj este una foarte grea. O singură grupă dintre celelalte este considerat mai grea, restul fiind cotate sub 10%.

Închide ×