Sport

Antrenorul lui U-BT Cluj e optimist înaintea meciului decisiv cu Ludwigsburg: „Ne dorim să obținem calificarea cu ajutorul celor 10.000 de oameni”

U-BT Cluj Napoca va disputa meciul decisiv de calificare în Final Four-ul Ligii Campionilor la baschet masculin cu MHP Riesen Ludwigsburg în fața a 10.000 de spectatori.
19.04.2022 | 08:47
Antrenorul lui UBT Cluj e optimist inaintea meciului decisiv cu Ludwigsburg Ne dorim sa obtinem calificarea cu ajutorul celor 10000 de oameni
10.000 de spectatori vor fi prezenți în Sala Polivalentă din Cluj la meciul dintre U-BT și MHP Riesen Ludwigsburg. Sursă foto: Facebook U-BT Cluj
ADVERTISEMENT

 U BT Cluj joacă pe teren propriu în fața a 10.000 de spectatori pentru calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la baschet masculin împotriva germanilor de la MHP Riesen Ludwigsburg.

Antrenorul lui U BT Cluj conștientizează miza uriașă a jocului: „Ne aflăm la un joc distanță de Final Four”

U BT Cluj va avea parte de Sală Polivalentă arhiplină la meciul cu Ludwigsburg, iar antrenorul ardeleni a vorbit extrem de prudent înainte de meci: „Este un meci decisiv, cu o încărcătură aparte. Este cel mai important meci din actualul sezon până la ora actuală. Jucăm cu o echipă foarte bună, toată lumea a văzut asta”.

ADVERTISEMENT

Partida se va disputa, marți, 19 aprilie, de la ora 19:30, iar antrenorul Mihai Silvăşan se teme de apărarea agresivă a celor de la Ludwig: „În primele două partide am avut probleme să trecem de apărarea lor agresivă. Sunt foarte buni şi la recuperări ofensive”.

Clujenii mizează bineînțeles pe elanul și impulsul puternic care va veni din partea publicului: „Încercăm să corectăm aceste lucruri, să fim mai buni şi cu ajutorul celor 10.000 de oameni care vor fi prezenţi în sală ne dorim să obţinem victoria şi calificarea în Final Four”.

ADVERTISEMENT

Mihai Silvășan nu visa că U BT Cluj va ajunge până aici: „Am vrut doar să intrăm în grupe”

Antrenorul ardelenilor e sincer și recunoaște că nu spera ca echipa să ajungă atât de departe: „Iniţial nu ne-am pus multe obiective, am vrut doar să intrăm în grupe. Apoi am luat-o pas cu pas, am fost competitivi şi am încercat să câştigăm fiecare meci.

Această mentalitate a funcţionat şi ne aflăm la un joc distanţă de Final Four”, a declarat antrenorul Mihai Silvăşan înainte de meciul decisiv din Liga Campionilor cu MHP Riesen Ludwigsburg.

ADVERTISEMENT

Patrick Richard, căpitanul lui U BT Cluj: „Avem avantajul terenului propriu”

Americanul Patrick Richard e și el conștient că faptul că meciul decisiv se joacă în fața propriilor suporteri este un avantaj important: „Va fi un meci foarte dificil, împotriva unei echipe bune. Avem avantajul terenului propriu şi suntem entuziasmaţi să jucăm în faţa fanilor noştri. Vrem să corectăm din greşelile partidei retur şi să câştigăm”.

În Final Four-ul Ligi Campionilor la baschet masculin s-au calificat deja Baxi Manresa, Hapoel Holon şi Lenovo Tenerife. În cazul în care se califica, U BT Cluj va întâlni pe Baxi Manesa în semifinale.

ADVERTISEMENT
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu:...
Acuzații explozive » Adrian Porumboiu, tiradă de jigniri la adresa lui Ion Crăciunescu: „A mințit ca ordinarul ordinarilor! E idiot, nu orgolios!”
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile....
Ilie Dumitrescu a apărut cu ea la braț și a atras toate privirile. ”Are calități deosebite”
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Viorica de la Clejani a chemat poliția. Apel disperat la autorități!
Viorica de la Clejani a chemat poliția. Apel disperat la autorități!
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume