Sport

Antrenorul lui Viking, discurs a la Dan Petrescu înainte de returul cu FCSB: „Ei sunt în continuare mari favoriţi“

FCSB este favorită la calificarea în grupele Conference League, în viziunea jurnaliștilor din Norvegia şi a antrenorului nordicilor, deși Viking s-a impus la București cu 2-1.
23.08.2022 | 21:38
Antrenorul lui Viking discurs a la Dan Petrescu inainte de returul cu FCSB Ei sunt in continuare mari favoriti
FCSB este considerătă, de jurnaliștii din Norvegia, favorită la calificarea în grupele Conference league. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB își joacă ultima șansă pentru calificarea în grupele Conference League, joi, de la ora 20:30, în Norvegia. Deși au pierdut manșa întâi, roș-albaștrii sunt văzuți favoriți de presa din ”Țara fiordurilor”.

Presa din Norvegia a catalogat meciul de la București, dintre FCSB și Viking, ”un jaf al fotbalului”

FCSB a pierdut surprinzător prima manșă a duelului din play-off-ul Conference League 1-2, acasă, cu Viking. Vicecampioana României a dominat autoritar partida, și-au creat ocazii, dar s-au lovit de zidul din defensiva nordicilor.

ADVERTISEMENT

De la patronul Gigi Becali, până la antrenorul Nicolae Dică și jucători, toată suflarea roș-albastră crede cu tărie în calificare, deși pentru acest lucru este obligatoriu să învingă la Stavanger.

Și jurnaliștii din ”Țara fiordurilor” îi văd tot pe fotbaliștii lui Nicolae Dică favoriți. Mai mult, publicația Dagsavisen a catalogat meciul de pe Arena Națională ”un jaf al fotbalului”.

ADVERTISEMENT

”Antrenorul Morten Jensen a indicat imediat după meci că românii încă mai sunt aproape favoriți pentru calificare și nu cred că este departe de adevăr.

Chiar dacă Viking va juca acum pe teren sintetic, ceea ce adversarul probabil urăște intens, echipa are atât de mulți jucători buni care pot exploda în orice moment. Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman. Inițial a făcut ravagii cu Viking. I-a învârtit pe cei de la Viking și a ajuns în situații periculoase.

ADVERTISEMENT

Într-un final au reușit să-l blocheze mai mult, dar dacă suntem complet sinceri a fost practic un jaf al fotbalului ce s-a întâmplat la București, în ciuda unui plan de joc bun. FCSB a trimis de două ori în bară și mult mai multe șanse decât Viking”, notează sursa citată.

Ce spune antrenorul nordicilor despre returul dintre Viking și FCSB

Victoria celor de la Viking 2-1 la București, cu FCSB, a fost unul dintre cele mai importante rezultate obținute de gruparea norvegiană în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Nu doar jurnaliștii consideră că FCSB este favorită în manșa secundă. Și antrenorul Morten Jensen îi creditează pe roș-albaștrii cu prima șansă.

”Ei sunt în continuare mari favoriți. S-a văzut cât de mult ne-am chinuit acolo. Va fi nevoie de o prestație de top a noastră pentru a ne putea califica, însă avem un punct bun de plecare după meciul din tur.

E fantastic că am ajuns în această situație. Am muncit din greu, iar acum avem șansa de a obține calificarea pe teren propriu. Ar fi un scenariu de vis”, a prefațat Morten Jensen duelul cu FCSB, citat de Aften Bladet.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,90 este cota pentru ”2 și peste 2,5 goluri” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT