Sporturi

Antrenorul Mihaelei Buzărnescu, uimit după victoria cu Svitolina! “Niciodată nu credeam”

01.06.2018 | 20:47
Antrenorul Mihaelei Buzarnescu uimit dupa victoria cu Svitolina Niciodata nu credeam

Mihaela Buzărnescu a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5,

şi a obţinut calificarea în turul patru de la Roland Garros. La finalul meciului, Mihai Buzărnescu, antrenorul şi tatăl jucătoarei de 30 de ani, a vorbit despre performanţa obţinută de sportiva din România.

“Acum doi ani avea probleme de sănătate. Niciodată nu credeam. Evolua când putea, se oprea des. Nu credeam că va ajunge nici măcar în primele 200 de jucătoare ale lumii. Se chinuia. Avea clasamentul îngheţat. Eu am crezut în ea de la început, ea nu credea la fel de mult. Încerca să joace, dar avea probleme de sănătate. Îi spuneam mereu că trebuie să aibă încredere în ea, mai ales că are potenţial. Spre bucuria noastră a ajuns aici. Până la 30 de ani, cam cinci ani nu a jucat. Nu este uzată, dar nu trebuie să aibă vreo problemă medicală. Eu spun că are potenţial, tocmai pentru că nu a jucat mult. Când s-a operat la meniscul genuchiului stâng nu am crezut ca o să mai revină. Durerea a apărut imediat, cu toate că nu avea nicio problemă cu meniscul”, a declarat Mihai Buzărnescu pentru FANATIK.RO.

Antrenorul Mihaelei Buzărnescu a prefaţat meciul cu Madison Keys

Mihai Buzărnescu, antrenorul Mihaelei, a dezvăluit şi cum a studiat jocul Elinei Svitolina şi a susţinut că partida cu Madison Keys va fi una dificilă. “Am studiat jocul Elinei. Am urmărit-o şi la antrenamente şi pe YouTube. I-am spus în mare cam ce trebuie să facă. A respectat ceea ce i-am spus, dar unele lucruri se mai schimbă în timpul jocului. Va fi un meci greu cu Madison Keys. E o jucătoare pe val, e stângace, dar niciun meci nu este dinainte câştigat sau pierdut”, a mai precizat Mihai Buzărnescu pentru FANATIK.RO. În urma victoriei cu Elina Svitolina, Mihaela Buzărnescu şi-a asigurat un cec în valoare de 222.000 de euro.