Ce a vrut Boingiu şi ce i-au oferit elevii săi! Declaraţie uluitoare a selecţionerului U19

Filon Stan   
in Fotbal intern
24/03/2018, 23:07
Ce a vrut Boingiu şi ce i-au oferit elevii săi! Declaraţie uluitoare a selecţionerului U19

Şi-a propus doar un egal, dar a obţinut mult mai mult! Antrenorul naţionalei U19, Adrian Boingiu, s-ar fi mulţumit şi la un egal în meciul cu Suedia, dar elevii săi i-au făcut un cadou fantastic! Au învins reprezentativa Suediei cu scorul de 2-1! Tricolorii juniori sunt acum la doar 90 de minute de calificarea la Euro! Ultima luptă va fi dată cu reprezentativa Ucrainei. Un eventual rezultat de egalitate va califica naţionala la turneul final din Finlanda.

“Am trăit aşa cum se trăiesc jocuri de acest fel. Am trecut de la agonie la extaz, a fost un joc greu şi epuizant din toate punctele de vedere. Dar mulţumim jucătorilor şi publicului, care a fost alături de noi şi pe care l-am simţit aproape, aşa cum n-am mai simţit pe nimeni până acum. Era neplăcut să nu câştigăm, dar, în cele din urmă, vă spun sincer că mi-am propus un rezultat de egalitate la acest joc, pentru a rămâne în cărţile calificării. Am obţinut două victorii importante, dar nu ne-am atins încă scopul. Marţi se joacă finala, avem două şanse din trei, sperăm să putem să elaborăm acelaşi joc, deşi nu va fi uşor. Trebuie să găsim soluţii pentru a recupera jucătorii şi, mai important, pentru a-l înlocui pe Dima, care e o pierdere importantă”, a declarat Boingiu. Tehnicianul a vorbit despre următorul adversar. “Un minut i-a adus din nou în cărţi pe Ucraina. E o echipă care joacă un fotbal în viteză, tehnic, o echipă care joacă foarte bine după minutul 75 încolo”.

Boingiu s-a plâns de calitatea gazonului

Adrian Boingiu a fost nemulţumit de calitatea gazonului, dar a ţinut să le mulţumească jucătorilor pentru tot ce au făcut, dar şi celor care au transmis un gând bun tricolorilor. ”Toate mesajele pe care le-am primit au contat enorm, dar cel primit de la naţionala mare a fost cel mai important. Le mulţumim tuturor şi sper să nu-i dezamăgim la ultimul meci. Dispunerea şi jocul nostru ar fi fost atlele pe un teren uscat, noi nu suntem echipă de luptă. Avem calitate extrem de bună tehnică şi ne era mult mai uşor s-o fructificăm, dacă terenul era bun. Oricum, le mulţumim din suflet celor care au adus terenul în starea în care este, sperăm ca şi marţi să putem juca pe o suprafaţă pe care să arătăm ce putem”.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×