Fotbal intern

Antrenorul Nicolae Matei a murit pe teren, de faţă cu jucătorii pe care-i pregătea! L-a descoperit pe Marian Pleaşcă

Autori: Claudiu Ilie, Iuliana Spirache | 24.11.2018 | 14:35
Antrenorul Nicolae Matei a murit pe teren, de faţă cu jucătorii pe care-i pregătea! L-a descoperit pe Marian Pleaşcă
Antrenorul Nicolae Matei a murit la vârsta de 67 de ani

Antrenorul Nicolae Matei a murit pe teren la vârsta de 67 de ani. Acesta se afla în timpul unei şedinţe de pregăire cu o grupă de micuţi jucători de la CSS Caracal în momentul în care a căzut. Medicii care s-au prezentat la faţa locului nu au mai putut să îl salveze.

Gazetanoua.ro anunţă că antrenorului i s-a făcut rău chiar pe terenul de fotbal, în timpul antrenamentului. Acesta a fost transportat la spitalul din Caracal, dar medicii nu au mai putut să îl salveze şi l-au declarat decesul.

Nicolae Matei a murit pe teren! A fosta antrenorul care l-a descoperit pe Marian Pleaşcă

Tehnicianul Nicolae Matei, de la CSS Caracal, se confrunta cu probleme medicale de mai mult timp, iar în urmă cu câţiva ani i-a fost amputat un picior. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, profesorul Nicolae Matei a continuat să antreneze grupe de fotbal la CSS Caracal.

Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, Dumitru Moşteanu, Militrau sau Nica, dar şi pe Marian Pleaşcă, fostul internaţional român care a trecut pe la Pandurii Târgu Jiu şi FCSB. După moartea lui Nicolae Matei, AJF Olt a anunţat momente de reculegere în memoria acestuia la toate meciurile ce vor avea loc în acest weekend în judeţul Olt.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!