Antrenorul Serenei Williams crede în Halep: “Va câştiga Grand Slam!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
25/03/2018, 23:47
Antrenorul Serenei Williams crede în Halep: “Va câştiga Grand Slam!”

Deşi a zis că Halep are un joc complet, Mouratoglou este de părere că îmbunătăţirea serviciului i-ar aduce prestaţii şi mai bune liderului mondial din tenius feminin şi, de ce nu, un Grand Slam:

“Trebuie să continue să facă ceea ce face acum. Se va întâmpla cu siguranţă. Mereu e foarte aproape, lucrurile se vor întoarce în favoarea ei. A jucat un tenis foarte bun în ultimii trei ani. A fost foarte aproape de locul 1 mondial în câteva rânduri şi până la urmă a reuşit să ajungă acolo. A fost aproape de un titlu de Grand Slam şi până la urmă va reuşi să-l câştige.

“Poate fi o problemă pentru jocul ei”

Are un joc complet. În primul rând, se mişcă incredibil, îi place să aibă spaţiu şi ca adversarele să se mişte repede. Nu cred că are vreo lovitură slabă. Este scundă, deci serviciul poate fi o problemă pentru jocul ei. Nu e la acelaşi nivel cu restul jocului ei. Din punct de vedere fizic este incredibilă, iar din punct de vedere mental a crescut mult faţă de ultimii ani.

Poate face orice. Se poate apăra, dar poate să şi atace. Profită de orice oportunitate de a ataca. E foarte bună în a trece din apărare în atac. Se poate adapta la orice tip de adversar. Arată că, deşi nu are foarte multă putere, poate compensa cu alte calităţi şi poate avea un joc care să-i permită să fie agresivă”, a spus Mouratoglou.

Închide ×