Sport

Antrenorul și jucătorii lui Dinamo, fericiți după accederea în optimile Ligii Campionilor: ”Am făcut un meci formidabil. Vrem să învingem și PSG”

01.03.2020 | 20:28
Antrenorul si jucatorii lui Dinamo fericiti dupa accederea in optimile Ligii Campionilor Am facut un meci formidabil Vrem sa invingem si PSG
ADVERTISEMENT

Dinamo București a obținut o performanță istorică în Liga Campionilor la handbal masculin. ”Dulăii” au învins-o și în retur pe Sporting Lisabona, scor 26-24, și au acces în optimile de finală, acolo unde vor juca împotriva lui PSG. Constantin Ștefan, antrenorul lui Dinamo și jucătorii alb-roșii au vorbit după finalul performanței de duminică.

Antrenorul și jucătorii lui Dinamo, foarte fericiți după accederea în optimile Ligii Campionilor: ”Nu pot decât să-mi felicit jucătorii” / ”Am făcut un meci formidabil”

Constantin Ștefan, omul din spatele acestei echipe minunate a lui Dinamo, are numai cuvinte de laudă pentru elevii săi și pentru acest an perfect din Liga Campionilor, acolo unde ”dulăii” încă nu au pierdut vreun meci.

ADVERTISEMENT

“Un meci foarte intens, aşa cum le-am jucat pe toate în Liga Campionilor în această ediţie. Mă bucur că ce n-am putut anul trecut, am realizat astăzi. Eu zic că merităm cu prisosinţă, suntem echipa neînvinsă din Liga campionilor în această ediţie.

Nu pot decât să îmi felicit jucătorii pentru determinarea şi angajamentul pe care l-au avut în dubla manşă cu Sporting. Şi nu în ultimul rând, suporterii, care au fost de milioane astăzi, ne-au împins de la spate. Au fost foarte multe detalii în acest meci, orice detaliu a contat”, a spus Ștefan la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Portarul lui Dinamo, optimist: ”Vrem să învingem PSG!”

Unul dintre oamenii fără de care performanța cu Sporting Lisabona nu ar fi putut fi realizată, portarul Saeid Heidarirad, este încrezător înainte de optimile cu bogații de la PSG.

”Am făcut un meci formidabil, suporterii noștri au fost extraordinari. Toată lumea ne-a încurajat și ne-a ajutat, acum ne pregătim să sărbătorim. Am fost ajutat și de apărare, dar treaba mea e să-mi ajut echipa.

ADVERTISEMENT

Handbalul nu e un sport individual: eu îmi ajut colegii, iar ei mă ajută pe mine. Suporterii au fost extraordinari, întotdeauna au fost alături de noi. Noi suntem ca o familie, ne iubim, totul este ok și sper ca această echipă să fie susținută și în sezonul următor

Vom juca împotriva celor de la PSG, chiar dacă ei sunt mai buni. E una dintre cele mai bune echipe din Europa, dar noi vom încerca să câștigăm”, a declarat goalkeeper-ul iranian pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”dulăilor” se gândește la derby-ul cu Steaua

Dan Savenco, căpitanul lui Dinamo, și-a felicitat colegii și fanii după acest meci uriaș cu Sporting și mută atenția pe derby-ul cu Steaua.

”Ne doream foarte mult această calificare. Din păcate, anul trecut am pierdut pe mâna noastră. Acum va veni greul pentru noi și nu mă refer la meciul cu PSG, ci la meciul de joi, cu Steaua. Trebuie să ne concentrăm pe campionat. Trofeele interne trebuie să le câștigăm”, a declarat Savenco pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT