Sport

Antrenorul și jucătorii lui Palermo, alături de Ionuț Nedelcearu: „A onorat memoria tatălui său!”

Antrenorul și jucătorii lui Palermo sunt alături de Ionuț Nedelcearu după decesul tatălui său și l-au încurajat după ultimul meci jucat.
12.12.2022 | 22:00
Antrenorul si jucatorii lui Palermo alaturi de Ionut Nedelcearu A onorat memoria tatalui sau
Antrenorul și jucătorii lui Palermo, alături de Ionuț Nedelcearu. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Eugenio Corini l-a felcitat pe fundașul naționalei României pentru evoluția din ultimul meci, spunând că l-a onorat pe tatăl său prin felul în care a jucat.

Antrenorul și jucătorii lui Palermo, alături de Ionuț Nedelcearu

Ionuț Nedelcearu trece printr-un moment dificil al vieții sale după ce tatăl său a decedat, acesta primind liber din partea antrenorului. Totuși, „Nede” a refuzat să plece și a decis să evolueze în meciul contra lui SPAL, partidă în care s-a descurcat foarte bine.

ADVERTISEMENT

„A onorat memoria tatălui său în cel mai bun mod posibil”, a declarat Eugenio Corini, antrenorul lui Palermo la finalul partidei.

„Din păcate, vestea ne-a șocat. Nici nu îmi pot imagina prin ce trece, pentru că în astfel de situații ești devastat. A fost lăudabil că a jucat, nu a fost ușor și nu a dat deloc dovadă că ar avea emoții.

ADVERTISEMENT

Este un mare profesionist. Suntem alături de el”, a spus și Ivan Marconi, colegul său din defensivă.

„Într-o situație de durere extremă, gigantul român a decis să nu-și abandoneze colegii și să joace meciul, unde s-a descurcat excelent.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a avut o contribuție majoră, controlându-le incursiunile lui La Mantia și Rabbi”, au notat jurnaliștii italieni de la „Palermo Today”.

Și fanii lui Dinamo îi sunt alături lui Ionuț Nedelcearu

Fanii lui Dinamo au postat un mesaj de încurajare pentru Ionuț Nedelcearu, fostul fundaș al „câinilor”, după ce tatăl său a decedat: „Alături de Ionuț Nedelcearu! Acesta a aflat cu doar câteva ore înaintea partidei de duminică, SPAL – Palermo, că tatăl său a decedat!

ADVERTISEMENT

Marin, tatăl lui Ionuț Nedelcearu, a fost și el fotbalist. A crescut la juniorii lui Dinamo, iar la seniori a evoluat pentru Victoria, Oţelul Galați, Farul Constanța și FC Braşov. Dumnezeu să-l odihnească!”.

În actualul sezon, Ionuț Nedelcearu a jucat în 20 de meciuri pentru Palermo, fără să înscrie vreun gol, dar oferind două pase decisive.

ADVERTISEMENT