Antrenorul Simonei o elogiază pe Instagram. A postat 10 poze emoționante de la Roland Garros. Galerie foto

Claudiu Surmei   
in Tenis
13/06/2018, 20:43
Antrenorul Simonei o elogiază pe Instagram. A postat 10 poze emoționante de la Roland Garros. Galerie foto GALERIE FOTO
Simona Halep a câștigat trofeul Roland Garros

Darren Cahill este antrenorul Simonei Halep, omul care a ajutat-o să depășească blocajele psihologice și să își perfecționeze jocul. Rezultatul a fost că Simona Halep a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră pe zgura de la Roland Garros. Cahill a postat pe contul personal de Instagram 10 fotografii emoționante de la turneul din Paris.

“Este ceva la Paris care aduce întotdeauna zâmbetul pe buzele Simonei. Iată câteva dintre fotografiile mele preferate de la Roland Garros, începand cu săptămâna de antrenament și ajungând la ultima zi a turneului”, scrie în descrierea galeriei foto.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

There’s something about Paris that always brings the smile out in @simonahalep 😊💪 A few of my favourite pics from our time at Roland Garros from the practice week through to the final day. “The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work, and the only way to do great work… is to love what you do” Steve Jobs.

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

Antrenorul Simonei o elogiază pe Instagram

“Singura cale să găsim adevărata satisfacție este să facem ceea ce considerăm a fi muncă frumoasă. Și singurul mod de a face asta este să iubești ceea ce faci”, este un citat din Steve Jobs care înoțește postarea lui Darren Cahill.

Simona Halep a câștigat trofeul Roland Garros după ce a învins-o în finala de la Paris pe americanca Sloane Stepthens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×