Antrenorul Simonei o elogiază pe Instagram. A postat 10 poze emoționante de la Roland Garros. Galerie foto

Claudiu Surmei   
in Tenis
13/06/2018, 20:43
Antrenorul Simonei o elogiază pe Instagram. A postat 10 poze emoționante de la Roland Garros. Galerie foto GALERIE FOTO
Simona Halep a câștigat trofeul Roland Garros

Darren Cahill este antrenorul Simonei Halep, omul care a ajutat-o să depășească blocajele psihologice și să își perfecționeze jocul. Rezultatul a fost că Simona Halep a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră pe zgura de la Roland Garros. Cahill a postat pe contul personal de Instagram 10 fotografii emoționante de la turneul din Paris.

“Este ceva la Paris care aduce întotdeauna zâmbetul pe buzele Simonei. Iată câteva dintre fotografiile mele preferate de la Roland Garros, începand cu săptămâna de antrenament și ajungând la ultima zi a turneului”, scrie în descrierea galeriei foto.

Antrenorul Simonei o elogiază pe Instagram

“Singura cale să găsim adevărata satisfacție este să facem ceea ce considerăm a fi muncă frumoasă. Și singurul mod de a face asta este să iubești ceea ce faci”, este un citat din Steve Jobs care înoțește postarea lui Darren Cahill.

Simona Halep a câștigat trofeul Roland Garros după ce a învins-o în finala de la Paris pe americanca Sloane Stepthens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Ştirea MOMENTULUI

Polonia – Columbia 0-3. Live video la CM 2018. Dezastru pentru “leşi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.