Fotbal international

Antrenorul Slaviei Praga ştie totul despre CFR Cluj! De ce nu se uită la meciurile lor din campionat şi ce se întâmplă cu Stanciu

17.08.2019 | 12:56
Antrenorul Slaviei Praga stie totul despre CFR Cluj De ce nu se uita la meciurile lor din campionat si ce se intampla cu Stanciu

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, ştie totul despre CFR Cluj. Înainte de dubla din play-off-ul Ligii Campionilor, tehnicianul campioanei Cehiei şi-a analizat primul adversar din cupele europene şi a susţinut că este pregătit pentru duelul decisiv înainte de grupele UEFA Champions League.

Antrenorul Slaviei Praga va urmări doar meciurile europene ale lui CFR Cluj

La finalul meciului cu SK Dynamo Ceske Budejovice, antrenorul Slaviei Praga a discutat cu jurnaliştii cehi despre CFR Cluj, viitorul adversar din play-off-ul Ligii Campionilor. Jindrich Trpisovsky a susţinut că va urmări doar meciurile europene ale adversarilor şi nu se va baza prea mult pe partidele din campionat ale clujenilor.

“Vom începe de sâmbătă să discutăm cu jucătorii despre meciul cu CFR Cluj. M-am uitat la dubla din turul 3, iar în acest weekend o să privesc toate meciurile lor, dar ne vom baza mai mult pe cele din Liga Campionilor. În campionat, din ceea ce am aflat, CFR Cluj nu foloseşte jucătorii de bază. De acum avem timp să le transmit fotbaliştilor mei informaţiile”, a declarat Jindrich Trpisovsky pentru presa din Cehia.

Antrenorul Slaviei Pragia ştie totul despre CFR Cluj
Antrenorul Slaviei Pragia ştie totul despre CFR Cluj

Anunţul în privinţa titularizării lui Nicuşor Stanciu în dubla cu CFR Cluj

Nicuşor Stanciu a marcat un gol în meciul SK Dynamo Ceske Budejovice – Slavia Praga 0-3, în care a fost titular şi a jucat 78 de minute. Antrenorul campioanei Cehiei a susţinut că sunt şanse mari ca internaţionalul român să fie titular în meciul tur, care se va juca marţi, de la ora 22:00.

“Creşte de la meci la meci. În meciul cu Slovan Liberec, în minutul 65 era epuizat, însă azi (n.r. vineri) a arătat mult mai bine. A părut că se simte mai bine. Ştie mereu de unde vine mingea şi stă bine în teren. Cu siguranţă că este o variantă pentru dubla cu CFR Cluj. Îşi cunoaşte adversarii, a mai jucat împotriva lor de atâtea ori”, a declarat Jindrich Trpisovsky.

Tags: