Antrenorul Spartei Praga laudă Steaua: "A fost mai bună decît noi"

STEAUA. Antrenorul Spartei Praga, Zdenek Scasny, ştie unde s-a decis eliminarea echipei sale. Tehnicianul este de părere că Steaua a meritat să cîştige, iar lor le-au lispit jucătorii decisivi precum cei ai Stelei:

"Steaua a fost mai bună decît noi, pentru că au făcut egal în Cehia şi aici au cîştigat. În plus, astăzi (ieri - n.r.) şi-a menţinut ritmul şi în prima, şi în a doua repriză, ceea ce noi din păcate nu am făcut. Nu e corect să spun că Stanciu a decis meciul. Toată echipa a jucat bine. Felul în care noi am evoluat nu a respectat ceea ce pregătisem şi asta a contat mult.

În prima repriză a fost o cădere a noastră şi totul a depins de prima repriză. Asta ne-a destabilizat şi apoi a fost şi acea eliminare. Acum nu mai putem decît să ne imaginăm cum ar fi fost fără ea. Ne-au lipsit unii jucători aşa cum a avut Steaua", a spus Scasny.

STEAUA. Kehinde Fatai şi-a declarat şi el dezamăgirea la finalul meciului de pe Arena Naţională:

"E greu pentru mine că nu ne-am calificat. Vreau să-i felicit pe cei de la Steaua pentru că au jucat foarte bine. Toată echipa a jucat foarte bine şi Nicuşor Stanciu a dat două goluri extraordinare. Ştiam că va fi un meci foarte greu. Steaua ne-a surprins individual. Acolo s-a văzut diferenţa. Steaua a jucat foarte bine în seara asta", a spus Fatai, fostul jucător al Astrei Giurgiu.