Fotbal international

Antrenorul Spartei Praga a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu: “El a cerut să plece! S-ar fi transferat şi în Egipt!”

Autor: Iuliana Spirache | 06.02.2019 | 16:08
Nicolae Stanciu se bucură după un gol înscris pentru Sparta Praga. Ce zice fostul său antrenor despre transferul acestuia la Al Ahly

Antrenorul echipei Sparta Praga, Zdenek Scasny, a vorbit despre transferul lui Nicolae Stanciu la Al Ahly Jeddah, formație din Arabia Saudită care a plătit 10 milioane de euro. Acesta susține că internaționalul român își dorea să plece de la Sparta Praga cu orice preț, chiar dacă era vorba să joace în prima ligp din Egipt, acolo unde a fost dorit de Pyramidis, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK. 

Zdenek Scasny susține că Nicolae Stanciu a decis să vorbească cu el, dar și cu Tomas Rosicky, fost jucător la Sparta Praga, Borussia Dortmund și Arsenal și care acum ocupă postul de director sportiv la Sparta, pentru a afla părerea lor în legătură cu transferul său la Al Ahly Jeddah.

Antrenorul Spartei Praga, despre transferul lui Nicolae Stanciu

“Noi știam de la el că își dorește să plece. Își dorea asta chiar și în cazul unei oferte din prima ligă din Egipt. Nico, totuși, s-a comportat încă ca un profesionist exemplar. S-a antrenat la nivel ridicat și a jucat foarte bine în meciurile amicale. Cu o zi înainte de a pleca la Al Ahly a venit șia  cerut să vorbească cu Tomas pentru că a vrut să vadă dacă ar trebui să plece sau nu. A vrut să știe părerea noastră. Noi i-am spus că decizia finală este a lui. Apoi, i-am dorit mult noroc pentru că a făcut o treabă bună la Sparta și avem un respect mare pentru el”, a spus Zdenek Scasny, antrenorul lui Sparta Praga, după plecarea lui Nicolae Stanciu, pentru isport.blesk.cz.

Cotat de site-urile de specialitate la 4,25 de milioane de euro, Nicolae Stanciu a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021 cu Al Ahli Jeddah. Mijlocașul ofensiv a evoluat pe parcursul carierei la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, RSC Anderlecht și Sparta Praga. Gigi Becali l-a vândut în Belgia în 2016 cu 9,8 milioane de euro.

  • 20 de meciuri, 4 goluri și 7 pase decisive a bifat Nicolae Stanciu pentru Sparta Praga în sezonul 2018 – 2019
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!