Fotbal intern

Antrenorul Stelei: “Toţi sunt cu FCSB! Pe cine să bag? Pe Lăcătuş?”

06.06.2018 | 13:24
Antrenorul Stelei Toti sunt cu FCSB Pe cine sa bag Pe Lacatus
ADVERTISEMENT

Antrenorul Stelei: “Toţi sunt cu FCSB!” Ion Ion este dezamăgit că nici un fost jucător al roş-albaştrilor care ar fi putut să dea o mână de ajutor din teren pentru CSA Steaua nu a dorit să facă acest lucru.

Ion Ion, antrenorul principal al celor de la CSA Steaua, a mărturisit că el şi Marius Lăcătuş au făcut tot posibilul ca echipa susţinută de Peluza Sud să promoveze din Liga 4 în Liga 3 în condiţiile în care rivalii de la Rapid au avut sprijinul unor fotbalişti cu multe meciuri în Liga 1 Betano şi la echipa naţională precum Daniel Niculae, Vasile Maftei sau Daniel Pancu. Mai mult, giuleştenii au beneficiat şi de serviciile lui Ionuţ Voicu, fotbalist cu multe partide jucate în Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Stelei: “Toţi sunt cu FCSB!”

Contactat de FANATIK.RO, Ion Ion, antrenorul principal al roş-albaştrilor, a vorbit despre avantajele pe care Academia Rapid le-a avut în lupta pentru promovare cu CSA Steaua. “Trebuie să recunoaştem că am fost un pic surprinşi când am văzut că fotbalişti cu ştate vechi prin Liga 1, dar şi pe la echipa naţională, au decis să pună umărul din mers la proiectul celor de la Academia Rapid. Unii anunţaseră chiar că se lăsa de fotbal, dar uitaţi că nu a fost aşa.

Voi credeţi că noi nu am fi dorit să avem jucători cu experienţă în lot? Voi credeţi că noi nu am fi vrut să avem foşti jucători ai Stelei care să pună umărul din teren la promovare? Dar vă rog să îmi spuneţi un nume! Vreau un singur nume pe care noi ne-am fi putut baza. Toţi sunt cu FCSB. Mă refer la băieţii trecuţi de 35-36 de ani din generaţia lui Rădoi. Credeţi că nu ar fi fost buni să ne ajute la Liga 4? Dar nu au vrut. Ce fost fotbalist al Stelei cu experienţă să bag şi eu în teren? Pe Lăcătuş? Pe cine? Din păcate asta e realitatea! Noi nu am beneficiat de ajutorul unor foşti fotbalişti ai Stelei care să joace pe teren cu sufletul pentru proiectul ăsta al nostru. Toţi sunt cu FCSB!“, a spus Ion Ion.

ADVERTISEMENT

Ion Ion a fost numit în vara anului trecut ca antrenorprincipal la Steaua, după ce Marius Lăcătuş l-a contactat şi i-a propus să se înhame la proiectul echipei din Liga 4. Ultima oară actualul antrenor al roş-albaştrilor lucrase în ţările arabe, iar “Fiara” a decis să apeleze la serviciile acestuia.