Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Antrenorul străin, singura variantă pentru FCSB? “Niciun român nu se mai ducea. Au caracter, nu vor să fie slugi”. Video exclusiv

Varianta antrenorului străin ca fiind singura soluție pentru FCSB a fost intens dezbătută de specialiștii Fanatik SuperLiga.
02.04.2023 | 09:24
Antrenorul strain singura varianta pentru FCSB Niciun roman nu se mai ducea Au caracter nu vor sa fie slugi Video exclusiv
Varianta antrenorului străin ca fiind singura soluție pentru FCSB a fost intens dezbătută de specialiștii Fanatik SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a fost nevoită să aducă un antrenor cu licență Pro pe banca tehnică după demisia lui Leo Strizu. Elias Charalambous a fost prezentat oficial și a condus deja primul antrenament al lotului roș-albastru. Numirea unui antrenor străin a lui Gigi Becali nu l-a surprins pe Dănuț Lupu. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că niciun antrenor român nu ar fi acceptat să meargă la FCSB.

Robert Niță, nedumerit de numirea unui antrenor străin la FCSB: „Nu găsea unul român care doar să ia salariul?”

Numirea unui antrenor străin la FCSB îi ridică semne de întrebare lui Robert Niță. Analistul FANATIK SUPERLIGA nu înțelege de ce Gigi Becali a ales să meargă pe mâna unui tehnician din afara țării. Atât Adrian Porumboiu, cât și Marius Niculae, care l-au cunoscut pe cipriot în perioada FC Vaslui, au mărturisit că Elias Charalambous nu știe limba română.

ADVERTISEMENT

„Avem antrenori români, șomeri, cu CV mai bun decât al băiatului acesta credincios?”, a fost întrebarea lansată în platou de Robert Niță. După ce Ioana Cosma, moderatorul emisiunii, a răspuns afirmativ, Robert Niță a continuat.

„Atunci de ce să-l aducem pe ăsta. Pentru că nu știe ce-l întreabă la flash-interviu? El nu și-a închiriat licența îi aruncă mingile lui Compagno. N-ai văzut, finalizează, l-a prezentat. Își face treaba, e concentrat. Își flexează puțin genunchii, adică are biomecanica bună. Antrenorul, nu Compagno.

ADVERTISEMENT

Și nu găsea un antrenor român care doar să ia salariul? Cum a găsit în 10 ani? A spus Federația că va face o comisie sau va trimite inopinant angajați ai Federației sau ai Școlii de Antrenori să vadă dacă antrenorul din acte participă la antrenament. Ăsta participă. (n.r. Federația nu poate să participe) Da, e privat. Vii tu la mine în casă să-mi spui cum să îmi spăl vasele?”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Dănuț Lupu știe de ce Becali a numit un antrenor străin la FCSB: „Unul român nu mai găsea. Au caracter și nu vor să fie slugi”

Dănuț Lupu i-a răspuns lui Robert Niță. Fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo este convins că situația care are loc la FCSB i-a îndepărtat pe antrenorii din România. „Antrenorii pe care spui tu că-i avem sunt de două categorii. Unii care vor să antreneze și unii care vor să ia doar salariul.

ADVERTISEMENT

Îți spun eu că român nu mai găsea, pentru că nu se mai ducea nimeni. Sunt oameni care au și caracter și nu vor să fie slugi. Slujitori. Mă duc antrenor să-mi facă echipa președintele? Mai bine stau acasă. Îl vezi pe Rednic, Andone sau un antrenor să arunce mingea la voleu? Nu prea văd”, a spus și Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA.

(n.r. Elias Charalambous) Dacă acceptă să vină la FCSB trebuie să accepte părerile. Dacă FRF se duce să verifice, uite, omul își face treaba pentru care a fost angajat. Nu spune în fișa postului că trebuie doar să fluiere sau să țipe. Omul participă activ, lucrează individual cu unul dintre golgheterii campionatului. Omul își face treaba. Are acces la Berceni nu doar să-și bea cafeaua”, a încheiat dezbaterea Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a condus primul antrenament la FCSB

Deși a fost prezentat oficial în cursul zilei de joi la FCSB, Elias Charalambous a ajuns la București încă de miercuri seară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Antrenorul cipriot s-a ocupat deja de primul antrenament al roș-albaștrilor în vederea pregătirii pentru duelul cu Sepsi.

Primul meci al lui Elias Charalambous pe banca roș-albaștrilor este programat, luni, 3 aprilie, ora 20:30. Elias Charalambous are contract cu FCSB până la finalul sezonului și va încasa un salariu de 5.000 de euro lunar.

Fanatik SuperLiga, de luni până vineri de la 10:30, este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT