Sport

Antrenorul Universităţii Craiova, dezlănţuit după remiza cu U Cluj: “Ne-am bătut joc de noi!”

Antrenorul Universităţii Craiova, Dragoş Bon, a fost extrem de dezamăgit şi nu şi-a menajat jucătorii după remiza cu U Cluj, scor 0-0
24.09.2023 | 00:29
Antrenorul Universitatii Craiova dezlantuit dupa remiza cu U Cluj Neam batut joc de noi
Antrenorul Universităţii Craiova, dezlănţuit după remiza cu U Cluj: "Ne-am bătut joc de noi!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, cu U Cluj. Oltenii au avut un final dezastruos de meci. Dan Nistor a egalat în minutul 90+1, iar Andrei Ivan a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Antrenorul Universităţii Craiova, dezlănţuit după remiza cu U Cluj: “Ne-am bătut joc de noi!”

Antrenor în locul lui Laurenţiu Reghecampf a fost numit Corneliu Papură. Totuşi, la declaraţii s-a prezentat Dragoş Bon, unul dintre secunzii lui Papură:

ADVERTISEMENT

“Este un rezultat care nu ne mulțumește. Vizam toate cele trei puncte. Ne-am bătut joc de noi în repriza secundă. Nu am avut o atitudine de echipă mare, aşa cum vrem să fim.

Îmi pare foarte rău că nu am câştigat. A fost o retragere necomandată de pe margine. Dar puteam închide partida, am avut contraatacuri foarte bune şi o ocazie rarisimă.

ADVERTISEMENT

“Suntem mai constanţi la nivel declarativ decât pe teren”

Suferim şi ca joc şi că am ratat toate cele trei puncte. Nu este o scuză, nu trebuie să apare relaxarea. Trebuie să fii responsabil pe tot parcursul meciului. Nu este o scuză relaxarea.

Dacă pe durata unei partide există jucători care se relaxează, vor avea de pierdut în carieră. Nu este uşor de explicat. Alcătuim o echipă cu jucători de mare experienţă, dar se pare că suntem mai constanţi la nivel declarativ decât pe teren.

ADVERTISEMENT

Rămânem în lupta pentru titlu. Am pierdut două puncte, luăm ca atare şi meciul câştigat. Avem meci în Cupă, urmează alte etape. Aşa este în fotbal. Trebuie să mergi mai departe”, a spus Dragoş Bon.

U Craiova, la patru puncte de FCSB!

Universitatea Craiova este pe locul trei, cu 18 puncte, la patru puncte de liderul FCSB, cu un meci mai mult disputat. Următorul meci al oltenilor este în Cupa României Betano, cu CS Tunari.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mihai Rotaru a schimbat deja de trei ori antrenorul în acest debut de sezon. Eugen Neagoe a fost dat afară după etapa a doua, iar un club din Arabia Saudită a plătit clauza de reziliere a lui Laurenţiu Reghecampf, Corneliu Papură preluând echipa.


  • 1,47 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul CS Tunari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT