Sport

Antrenorul Vllazniei nu se teme de Universitatea Craiova: „Echipa e în stare optimă pentru această provocare!”

Mirel Josa, antrenorul lui KF Vllaznia, adversara Universității Craiova din turul doi preliminar al Conference League, nu se teme de echipa oltenilor.
21.07.2022 | 00:14
Antrenorul Vllazniei nu se teme de Universitatea Craiova Echipa e in stare optima pentru aceasta provocare
Antrenorul Vllazniei nu se teme de U Craiova. Sursă foto: tvklan.al
ADVERTISEMENT

Antrenorul albanezilor este de părere că echipa sa este pregătită pentru a face față unui duel cu Universitatea Craiova și crede că fanii vor ajuta mult jucătorii.

Antrenorul Vllazniei nu se teme de Universitatea Craiova

Mirel Josa, antrenorul Vllazniei, a vorbit despre meciul cu Universitatea Craiova și a spus că nu se teme de confruntare, fiind de părere că jucătorii săi se pot ridica la nivelul partidei:

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că echipa mea este în stare optimă pentru această provocare, meciul din turul doi al Conference League, am avut mai mult timp să ne pregătim, ne-am odihnit.

Nu am avut multe lucruri de schimbat, pentru că echipa a răspuns solicitărilor mele. Ştiu primul 11, am avut numai problema lui Latifi, dar pe care îl vom aduce la nivelul potrivit, treptat”.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Craiova este o adversară puternică, o echipă cu istorie în fotbalul românesc.  Îmi amintesc când jucam eu împotriva lui Dinamo București, erau primele trei echipe, împreună cu Steaua. 

Am văzut că au o infrastructură foarte bună, au un președinte care știe fotbal și este un lucru pozitiv pentru o echipă”, a mai spus Mirel Josa în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Am urmărit meciurile lor, dar mă interesează ce facem noi!”

Mirel Josa a continuat și a spus că i-a analizat pe olteni, însă este mult mai interesat de ceea ce face echipa sa pe teren: „Am urmărit meciurile lor, i-am urmărit și pe jucătorii lor individual, dar mă interesează în primul rând ce are de făcut echipa mea.

Craiova a fost eliminată anul trecut de Laci și acest fapt nu ne favorizează pentru că îşi vor lua mai multe măsuri de precauţie”.

ADVERTISEMENT

„Noua regulă de gol în deplasare putem spune că este acum în favoarea noastră, deoarece jucăm prima manșă acasă.

Suporterii sunt o armă în plus pentru fiecare echipă, prin jocul nostru îi vom face pe fani să ne susțină și mai mult. Ca strategie, vom încerca să ne şi apărăm foarte bine, dar să şi atacăm, sper să fim eficienţi”, a mai spus antrenorul Vllazniei.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT