Fotbal intern

Antrenorul vrut de Cortacero la Dinamo și-a găsit echipă! Era dorit în locul lui Contra

17.12.2020 | 08:44
Antrenorul vrut de Cortacero la Dinamo sia gasit echipa Era dorit in locul lui Contra
ADVERTISEMENT

Paco Jemez a fost deturnat din drumul spre Dinamo. Spaniolul dorit în Ștefan cel Mare după plecarea lui Cosmin Contra e foarte aproape să ajungă în Mexic.

Conform agentului lui Paco Jemez, Daniel Munoz, antrenorul în vârstă de 50 de ani ar urma să meargă să îi preia pe mexicanii de la Cruz Azul, echipă pe care spaniolul a mai pregătit-o în sezonul 2016-2017.

ADVERTISEMENT

„Don Paco” nu mai antrenează din luna august, atunci când a încheiat a doua sa aventură la Rayo Vallecano (martie 2019 – august 2020).

Încă un rateu al lui Cortacero. Paco Jemez nu mai vine la Dinamo

Informația conform căreia Paco Jemez ar urma să o antreneze pe Cruz Azul a fost dată de ESPN, care l-a contactat pentru o primă reacție pe Daniel Munoz, agentul lui Paco Jemez.

ADVERTISEMENT

„Eu am discutat deja cu domnul Jaime Ordiales (n.r directorul sportiv de la Cruz Azul) şi i-am prezentat această posibilitate. Paco este foarte încântat. În primul rând, pentru că vorbim despre un club prestigios. În al doilea rând, pentru că vorbim despre un club unde fanii l-au tratat extraordinar”, a declarat Daniel Munoz.

Cruz Azul e în căutare de antrenor după despărțirea de Robert Siboldi, iar Paco Jemez este principalul favorit pentru a prelua banca „Los Cementeros”. Tehnicianul spaniol a mai pregătit-o pe Cruz Azul între noiembrie 2016 și noiembrie 2017, perioadă în care a obținut 17 victorii, echipa marcând 56 de goluri.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de mexicani, Paco Jemez s-a întors în Spania, acolo unde a antrenat-o pe Las Palmas și, ulterior, pe Rayo Vallecano.

Ce a spus Paco Jemez despre interesul lui Dinamo

În căutare de soluții pentru a îl înlocui pe Cosmin Contra, spaniolii din conducerea lui Dinamo s-au gândit sa îl aducă în Ștefan cel Mare pe Paco Jemez, antrenor care are în CV echipe importante din Spania, precum Cordoba, Granada, Las Palmas sau Rayo Vallecano.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, o persoană din anturajul lui „Don Paco” a susținut încă de când au apărut primele zvonuri că nimeni nu a luat legătura cu antrenorul pentru a veni la Dinamo.

„Îmi pare rău, dar nu știm nimic despre asta”, a fost declarația apărută în entrenadoresfutbol.es. Aceeași sursă considera încă de la acea vreme că nu există nicio șansă ca Paco Jemez să ajungă la București și să îi preia pe roș-albi.

 

ADVERTISEMENT