Antrenorul Parmei i-a făcut radiografia lui Valentin Mihăilă: ”Mai are de progresat”

Patrice Podina   
în Serie A
03/03/2021, 23:17
Antrenorul Parmei i-a făcut radiografia lui Valentin Mihăilă: ”Mai are de progresat”
Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă pare să-și fi câștigat locul de titular la Parma, dar antrenorul echipei așteaptă mai mult de la atacantul român.

Roberto D’Aversa a acuzat în ultima vreme conducerea clubului că a achiziționat jucători pe care nu i-a cerut și care nu au experiență pentru a face față rigorilor din Serie A.

Între cei criticați se regăsesc și Valentin Mihăilă și Dennis Man. Olteanul a fost titular în ultimele meciuri ale grupării gialloblu, dar încă nu se ridică la așteptările antrenorului.

Antrenorul Parmei i-a făcut radiografia lui Valentin Mihăilă

După ce a depășit problemele medicale, Valentin Mihăilă a devenit unul dintre fotbaliștii Parmei a căror evoluții sunt apreciate de fani și de jurnaliștii din Peninsulă.

Antrenorul D’Aversa știe ce-i lipsește românului, despre care presa din Italia a scris că va fi din nou titular în meciul contra lui Inter, de joi.

”Mihăilă a venit accidentat aici. Jocul său s-a îmbunătățit, dar mai are de progresat. A reușit să producă multe ocazii de poartă, însă trebuie să materializeze mai mult în fața porții”, l-a radiografiat tehnicianul Parmei.

Parma este într-o situație critică

Fără victorie în ultimele 15 meciuri, în Serie A, Parma este cu un picior în Serie B, dar matematica încă o ajută.

Cu 14 meciuri înaintea finalului sezonului, trupa românilor Valentin Mihăilă și Dennis Man, are 15 puncte și se află la doar cinci lungimi în urma lui Torino, echipă care se situează deasupra liniei roșii a clasamentului.

Joi, de la ora 21:45, Parma primește vizita liderului din Serie A, Internazionale Milano.

Închide ×