Life

Antre(pre)norul Tudor Chirilă. Câți bani câștigă juratul de la Vocea României în afara show-ului de la PRO TV

Tudor Chirilă antrenează nu doar glasurile de la Vocea României, ci și banii obținuți din afacerile sale paralele cu show-ul de la PRO TV.
16.09.2022 | 18:30
Antreprenorul Tudor Chirila Cati bani castiga juratul de la Vocea Romaniei in afara showului de la PRO TV
Tudor Chirilă câștigă bani frumoși din afacerile sale, pe lângă cei obținuți din contractul de la Vocea României
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă și-a reluat rolul de antrenor la Vocea României, în cel de-al zecelea sezon. Juratul show-ului de la PRO TV n-a stat degeaba în perioada în care emisiunea a făcut o pauză. Cântărețul s-a ocupat de afacerile sale, unele care i-au adus bani frumoși în cont în ultimul an.

Tudor Chirilă, profituri de sute de mii de lei din afacerile sale

Artistul înregistrează profituri de sute de mii de lei, câștiguri nete, în anul 2021. Acesta se ocupă de două proiecte personale în paralel cu angajamentul în show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Agenția de vise”, una din firmele lui Chirilă, i-a adus anul trecut un profit net de 196.000 de lei. Compania rulează o cifră de afaceri pe ultimele 12 luni de peste 1.770.000 de lei, potrivit datelor consultate de FANATIK.

Firma se ocupă de concertele clienților săi. Pe lângă organizările de spectacole, are în portofoliu și un magazin online de unde oamenii pot achiziționa tot felul de lucruri, de la rucsacuri și magneți de frigider până la CD-uri.

ADVERTISEMENT

2018, cel mai bun din ultimii ani pentru juratul de la Vocea României

La această firmă figurează de anul trecut un singur angajat, semn că Tudor Chirilă se ocupă personal de acest business. Anul trecut a fost unul mai bun din punct de vedere financiar pentru juratul de la Vocea României, față de 2020. În anul în care a început pandemia,  Chirilă a înregistrat un profit mai mic, undeva la 114.000 lei.

Cealaltă companie a lui Tudor Chirilă, înființată în anul 2004, „Firma lu Tudor” i-a adus, de asemenea, niște bani în plus în buzunare în 2021, față de 2020.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, acesta a înregistrat un profit cu mult mai mare față de 2020, 154.000 de lei față de 59.000. Cel mai bun an antreprenorial cu această societate comercială a lui Chirilă a fost, însă, 2018, când acesta obținuse un câștig net de 560.000 de lei.

Sumele pe care Chirilă le obține din cele două firme nu reprezintă însă singurele surse de venit pentru îndrăgitul și talentatul muzician. Pe lângă acestea putem adăuga remunerația pe care o primește de la PRO TV pentru rolul său de jurat la Voce, dar și banii obținuți din cântări.

ADVERTISEMENT

Cântărețul, gata să câștige și în acest sezon: „E foarte important să te conectezi cu imaginea unei voci”

Tudor Chirilă a început cu entuziasm noul sezon al show-ului Vocea României! Cântărețul a câștigat 4 dintre cele 9 sezoane. Concurenții săi au reușit, cu ajutorul său, evident, să convingă publicul de cele mai multe ori. Și anul acesta, solistul trupei Vama, mizează pe câțiva ași în mânecă pe care îi are și speră ca artistul din echipa lui să câștige concursul.

„Eu mă întorc la o voce care mă inspiră pentru o alegere muzicală. Ca un procesor funcționez. E foarte important să te conectezi cu imaginea unei voci sau cu cântece potențiale pe care le-ai vedea în momentul acela. Am sesizat că concurenții care sunt mai organizați au șansa să meargă mai departe și cei care știu bine ce vor”, a declarat Chirilă pentru PRO TV, la debutul sezonului 10.

Prima ediție difuzată săptămâna trecută a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor. 1.440.000 de oameni s-au uitat la Vocea României, care a venit cu niște schimbări importante. Pentru prima oară, există un scaun dublu, împărțit de Theo Rose și Smiley. Theo Rose nu este singura membră nouă din juriu. Echipei li s-a alăturat și Denis Roabeș de la The Motans.

 

ADVERTISEMENT