Oficial! Antun Palic a revenit la Dinamo! A semnat până în 2019

Mirela Apostol    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
06/02/2018, 10:44
Oficial! Antun Palic a revenit la Dinamo! A semnat până în 2019

Antun Palic a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, după cum FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE (VEZI DETALII AICI). Mijlocaşul croat a efectuat vizita medicală şi va fi jucătorul “câinilor” pentur încă un an şi jumătate. Mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului:

“Antun Palic la Dinamo! Bucureşti, 6 februarie 2018. Mijlocaşul croat Antun Palic, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2019, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare”.

Poate juca în derby

Managerul lui FC Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu, spune că mijlocaşul poate juca în derby-ul cu FCSB, în cazul în care va reuşi să ajungă la zi cu programul echipei: 

“Palic e jucătorul nostru, dar e puţin în urmă cu pregătirea fizică. Eu cred că într-o săptămână, cel mult 10 zile, va fi apt şi va juca pentru noi”, a spus Dănciulescu.

Ştirea MOMENTULUI

Răducioiu nu are încredere în Dinamo! “Din păcate, nu mă convinge”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.