Antun Palic, după revenirea la Dinamo: ”Mă simt ca acasă aici”

Eduard Popa    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
10/02/2018, 14:43
Antun Palic, după revenirea la Dinamo: ”Mă simt ca acasă aici”

“Sunt bine, am început cu echipa şi pas cu pas intru în ritm. Cred că pot juca în următorul meci, dar depinde, vom vedea decizia antrenorului. Am decis să revin pentru că am fost doi ani aici şi m-am simţit foarte bine, dorinţa mea a fost să fiu mereu aici. Ştiu echipa foarte bine, mă simt ca acasă aici”, a spus Palic, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Chiajna. 

Palic spune că nu a avut nicio preferinţă în alegerea numărului de pe tricou şi că se simte familiar în sânul echipei: „Îi ştiu pe majoritatea jucătorilor. Dan (n.r. – Nistor) e aici, acum. Eu am ales numărul şapte (n.r. – numărul lui Steliano Filip), era liber, dar nu prea îmi pasă prea mult de numere. Sergiu (n.r. – Hanca) este căpitan, aceasta este decizia antrenorului şi eu susţin pe oricine este, nu este treaba mea”, a declarat Palici.

Palic: „Situaţia a fost mai dificilă sezonul trecut”

Croatul spune că situaţia echipei Dinamo era mai dificilă sezonul trecut: “Cu Chiajna va fi dificil, aşa cum a fost şi sezonul trecut, în plus pentru noi fiecare meci este foarte important ca să intrăm în play-off. Cred că situaţia noastră în sezonul trecut a fost puţin mai dificilă, trebuia să câştigăm fiecare meci, acum nu ştim, depindem, şi de alte echipe, dar trebuie să ne gândim numai să câştigăm noi.”

Dinamo Bucureşti are mare nevoie de 3 puncte în duelul de luni cu Concordia Chiajna pentru a ataca ultimele două locuri din playoff. Elevii lui Vasile Miriuţă se află în prezent pe locul 7 în Liga 1, cu 35 de puncte, la fel ca Viitorul şi cu 1 punct sub FC Botoşani. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.