Palic, făcut praf! “N-a făcut nimic în Belgia şi noi îl primim ca pe o mare vedetă?!”

Alex Bradescu   
in Dinamo
06/02/2018, 18:51
Palic, făcut praf! “N-a făcut nimic în Belgia şi noi îl primim ca pe o mare vedetă?!”

Transferul lui Antun Palic la Dinamo nu e văzut cu ochi buni de toată lumea. Fostul preşedinte al Rapidului şi al celor de la FC Braşov, Constantin Zotta, spune că nu înţelege revenirea croatului în Ştefan cel Mare având în vedere că acesta nu a realizat nimic de când a plecat de la formaţia roş-albă. 

“Palic a plecat în Belgia vara trecută, iar acum îl primim ca pe o mare vedetă, deşi acolo nu a făcut nimic. Această venire ne face să evaluăm mai bine nivelul fotbalului românesc. Îmi place de el, e un jucător bun, are caracter, dar acesta este adevărul”, a spus Zotta la Telekomsport. 

Antun Palic a semnat până în 2019 cu Dinamo

Palic a plecat de la Dinamo la finele sezonului trecut, el nemaidorind să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia din Ştefan cel Mare. Croatul a semnat apoi cu Mouscron, formaţia antrenată de Mircea Rednic, unde nu a reuşit să se impună şi a evoluat doar în patru partide acolo. 

Palic a fost prezentat chiar marţi pe site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare, după ce a semnat un contract pe un an şi jumătate cu formaţia alb-roşie. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, tranşant după Astra-FCSB 1-0! “Coman, Bălaşa şi Tănase, în tribună”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.