Carousel hot news

Ofertă nouă pentru Palic. Unde ar putea ajunge mijlocaşul croat

Antun Palic a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Dinamo, înţelegere scadentă în această vară, şi îşi caută echipă. Croatul de 29 de ani este în prezent liber de contract, iar...
Autor: Razvan Nicolae | 05.07.2017 | 17:56
Ofertă nouă pentru Palic. Unde ar putea ajunge mijlocaşul croat

Antun Palic a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Dinamo, înţelegere scadentă în această vară, şi îşi caută echipă. Croatul de 29 de ani este în prezent liber de contract, iar presa israeliană scrie că fotbalistul este dorit de o echipă din prima ligă din Isreal. Pe lângă această ofertă, Palic ar mai fi în contact cu o formaţie din Turcia, dar şi cu una din ţările arabe.

Conform gsp.ro, Antun Palic este pe lista celor de la Maccabi Haifa, echipă care a terminat în sezonul trecut pe locul 6 în prima ligă din Isreal. Guy Luzon, antrenorul echipei, vrea să-l aducă pe mijlocaşul croat pentru a face uitat sezonul dezamăgitor prin câteva schimbări importante la nivelul lotului. Dacă mutarea se va concretiza, Antun Palic ar deveni al patrulea stranier din lotul echipei.

Antun Palic, mai multe oferte de la Dinamo

Antun Palic a evoluat la FC Dinamo Bucureşti timp de două sezoane, el fiind transferat la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract. Dinamoviştii au încercat să-i facă mai multe oferte mijlocaşului croat, însă oficialii clubului s-au lovit de fiecare dată de refuzul jucătorului. Dacă ar fi acceptat oferta, Palic ar fi devenit unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din lotul lui Cosmin Contra.

Noi am făcut tot ce era posibil pentru a-l ţine pe Antun Palic, un jucător foarte important pentru noi, iubit de public. Însă, mai departe, e alegerea lui. De fiecare dată când încercăm să discutăm de bani sau de vreo sumă, el ne refuză politicos. Eu cred că a luat decizia de foarte mult timp de a nu mai rămâne la noi, pentru că Dinamo i-a făcut o ofertă foarte bună pentru fotbalul românesc”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru Dolcesport.

59 de meciuri a jucat Antun Palic pentru Dinamo în cele două sezoane pe care le-a petrecut la formaţia bucureşteană

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!