Life

Anul 2021 poate fi începutul unei noi ere pe pământ

02.01.2021 | 12:05
Anul 2021 poate fi inceputul unei noi ere pe pamant
ADVERTISEMENT

Au trecut deja două zile de când ne-am luat rămas bun de la 2020 și acum vom putea da în sfârșit uitării toate încercările la care ne-a supus. Avem toate motivele să privim spre viitor cu încredere și optimism, că doar nu ne e dat în fiecare an să pășim într-o nouă eră.

Da, ați auzit foarte bine. Saturn și Jupiter intră definitiv în Vărsător și nu stau deloc degeaba. Produc schimbări pe care le veți simți din plin chiar în debutul lui 2021, indiferent de zodiile în care sunteți născuți.

ADVERTISEMENT

În curând nu veți mai reuși să ascundeți nimic. Și nici nu trebuie, pentru că e momentul să dați cărțile pe față dacă vreți ca în cămin și mai ales în suflet să se instaleze din nou pacea și echilibrul.

2021 ne poartă pașii spre o nouă eră. Provocări uriașe se arată la orizont

Noile aspirații și dorințe vor începe să își ceară drepturile, așa că pregătiți-vă de pe acum pentru lupte interne cu propria reticență față de transformările complete, obligatorii și benefice în aceste momente.

ADVERTISEMENT

„Marea Conjuncție” dintre Jupiter și Saturn va provoca schimbări bruște, de azi pe mâine, multe dintre ele copleșitoare, stresante și greu de gestionat. Dacă vreți să faceți față, trebuie să le luați așa cum sunt și să rămâneți pozitivi, altfel s-ar putea să aveți probleme.

2021 se anunță anul surprizelor, dar nu vă bucurați prea devreme, pentru că unele nu vă vor fi deloc pe plac. Pregătiți-vă să porniți într-o călătorie presărată cu provocări la fiecare pas. Partea bună e că destinul va avea grijă să nu vă rămână dator și astfel vă veți convinge că legea compensației chiar funcționează.

ADVERTISEMENT

Ce reprezintă „Marea Conjuncție” dintre Jupiter și Saturn

Unii asociază acest fenomen astral cu Crăciunul, dată fiind ziua în care are loc și trimiterea la Steaua din Bethleem, care i-a ghidat pe magi spre locul nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Dar să aruncăm o privire și asupra explicaţiilor ştiinţifice, pentru că nu sunt deloc de neglijat. Specialiștii susțin că evenimentul se va resimţi timp de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Marea Conjuncţie” dintre Jupiter și Saturn va da, practic, tonul următoarelor două decenii, influenţând domenii care țin în special de lumea artei. Se face referire aici la muzică, teatru, film, literatură, modă, dar și la politică, ştiinţă sau chiar mâncare. „Pe scurt, totul!”, concluzionează astrologul Susan Miller.

De parcă nu ar fi fost suficient pentru un singur an, eclipsele de Soare și de Lună ale lui 2021 ne vor testa limitele fără oprire și vor completa momentele de dramatism astrologic. Partea bună e că acestea au darul de a ne deschide și lumina nu doar mintea, ci și spiritul, așa că nu trebuie să ne îngrijorăm.

Pe tot parcursul anului există o temă majoră a dualității și posibilitatea de a echilibra lucrurile în folosul unei majorități reale, care nu face altceva decât să împingă în permanență lumea înainte, prin efortul cumulat cu fiecare zi. Una peste alta, un lucru e cert: 2021 se anunță memorabil. Și dacă nu va fi totul roz, măcar vom spune adio plictiselii.

ADVERTISEMENT