Anul chinezesc 2018. Anul Câinelui de Pământ va aduce o mulţime de schimbări

Anul chinezesc 2018. 2018 este considerat Anul Câinelui de Pământ şi va pune foarte mult accentul pe răbdare şi toleranţă.
16.02.2018 | 10:34
Anul chinezesc 2018 Anul Cainelui de Pamant va aduce o multime de schimbari
ADVERTISEMENT
Specialiştii în zodiacul chinezesc sunt de părere că anul 2018 va fi unul plin de evenimente şi pentru a ţine la distanţă situaţiile neplăcute, ar fi bine să punem mult mai mult accent pe securitate. 
 
Astfel, în 2018 trebuie să fim solidari şi să comunicăm mai mult, acestea fiind o parte dintre elementele ce definesc Câinele de Pământ, potrivit karmaweather.com.

Anul chinezesc 2018. Previziunile pentru fiecare semn în parte

Şobolanul trebuie să se adapteze. Vă va lipsi încrederea şi va trebui să munciţi mult pentru tot ce vă propuneţi.
 
Bivolul va avea energie, aveţi potenţial pentru succes, veţi deveni ţinta unor bârfe şi veţi fi foarte irascibil, aşa că grijă mare, încercaţi să vă înfrânaţi furiile.
 
Tigrul va avea vitalitate şi multă încredere în sine, pe care e bine totuşi să o stăpâniţi, întrucât veţi avea de-a face cu câteva stele nenorocoase, care vă pot pune piedici în drumul dv. spre succes.
 
Iepurele are motive să zâmbească anul acesta! Veţi culege roadele muncii susţinute, depuse în anii trecuţi, asta fiindcă aveţi mult noroc în acest an.
 
Profitaţi de toate oportunităţile care vi se vor ivi anul acesta! Aveţi totuşi grijă la oamenii făţarnici şi la … hoţi. Steaua Furturilor îşi va face apariţia. Chiar dacă aveţi energie bună, nu analizaţi prea mult o oportunitate, ca să nu vă irosiţi norocul adus de Câine, prietenul dv. secret.
 
Dragonul. Nu aveţi o energie prea bună anul acesta, întrucât zodia Dragon este în conflict cu zodia Câinelui. Aşadar fiţi atenţi la decizii, nu vă grăbiţi şi cântăriţi toate deciziile.
 

Anul chinezesc 2018. Schimbări majore pentru zodii

Şarpele este vedeta incontestabilă a acestui an. Veţi avea parte de relaţii bune, noroc în carieră şi în viaţa privată. Sunteţi zodia care poate avea un succes fabulos în anul Câinelui.
 
Calul este a doua zodie favorizată a anului, după Şarpe. Va scăpa de dependenţa de alţii, pe care o dezvoltase în anii precedenţi, va avea noroc, succes şi va pluti în acest an.
 
Oaia va beneficia mult de pe urma anului Câinelui. Cu multe oportunităţi şi binecuvântări, ambiţioasa oiţă poate ajunge departe anul acesta. E bine să aibă mare grijă la sănătate, să îşi facă analizele chiar dacă nu o doare nimic şi să evite locurile de durere, cum ar fi spitalele sau cimitirele.
 
Maimuţa se va bucura de o energie progresivă anul acesta, dar norocul se va manifesta doar dacă veţi depune mari eforturi.
 
Cocoşul este pe val, va beneficia de un succes nesperat, lucrurile vi se vor aşeza frumos anul acesta. Bucuriile le veţi avea de pe urma împlinirilor aduse de carieră, mai puţin de viaţa personală.
 
Câinele. Este anul vostru, dar nu aveţi o stare de spirit foarte bună. Aşteptaţi-vă la o serie de evenimente pozitive, este anul în care trebuie să vă lăsaţi purtat de val şi să întâmpinaţi norocul şi oportunităţile care vă vor ieşi în cale anul acesta.